Stardew Valley bir anda Save dosyası sıfırlandı

İşletim sistemi
Windows 10

MetehanGezer

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşımla normal bir şekilde Stardew Valley oynuyorduk ve bir anda oturum bağlanamadı hatası oldu ve onu oyundan attı. Davet kodu oluşturmasını bekledim fakat oluşturulmadı ve bende çıkıp oyuna baştan girdim Save almıştım normal bir şekilde. Fakat sonradan oyuna girdiğimde evimde hiçbir item yoktu, chestler yoktu, çiftliğimde yolduğum otlar her şey ilk haline dönmüştü, fakat param ve envanterimdeki şeyler duruyordu. Oyunum 2.yıl 23.gündeyken bir anda 1.yıl 1.gün olmuştu bunu düzeltebilir miyiz? 65 saatlik bir zamanım var bu oyunda.

Dosya Ekleri

• unknown.png
    unknown.png
    24 KB · Görüntüleme: 162
Kardeşim o bende de oldu. Ben oyunu sildim yükledim modların yeni versiyonunu yükledim bende map geldi.
Kardeşim o bende de oldu ben oyunu sildim yükledim modların yeni versiyonunu yükledim bende map geldi ve de eşyaların hepsi de geldi teşekkür edersin :)
bu arada bu sorun her mod güncelleme gerektirdiğinde olacak bence modusuz oyna saten modsuz güzel.

Son düzenleme:
Kardeşim o bende de oldu. Ben oyunu sildim yükledim modların yeni versiyonunu yükledim bende map geldi.
Kardeşim o bende de oldu ben oyunu sildim yükledim modların yeni versiyonunu yükledim bende map geldi ve de eşyaların hepsi de geldi teşekkür edersin :)
bu arada bu sorun her mod güncelleme gerektirdiğinde olacak bence modusuz oyna zaten modsuz güzel.

Abi ben oyunu silip baştan yükledim, modları yeniledim fakat hala map ortada yok.

kardeşim o zaman yapcak bişey yoksizin map buga girmiş eğer save iniz varsa yakın zamanda aldığınız ordan devam edin yoksa geçmiş olsun sende hangi modlar vardı kardeşim.
Abi StardewValley expanded
Kardeşim o zaman yapacak bir şey yoksizin map buga girmiş eğer Save'iniz varsa yakın zamanda aldığınız oradan devam edin yoksa geçmiş olsun sende hangi modlar vardı kardeşim.

Savebuck klasörden 5 saat önceki savemizi bulduk fakat uzun bir zaman oynamıştık maalesef oradan devam edeceğiz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı