Stardew Valley kış mevsiminde sera olmazsa ne olur?

Akratos

Hectopat
Oyunun 1.senesinde kış mevsimindeyim ancak şu an seram yok. Yapacak bir şey bulamıyorum ve oyundan soğumaya başladım. Kış ayında sera olmayınca ne yapılıyor?

Ben ormanda kış kökü falan toplayıp satıyordum. Yan görevler olursa onları yapıyordum. Pierre'de kış mevsimi tohumları satılıyordu sanırım onları ekebilirsiniz. (kış kökü vs. tohumlarından bahsediyorum) en önemli şeyi yazmayı unutmuşum. Kesinlikle balık tutmanız gerekiyor. Hem belediye binası için kış balıkları fazla oluyor hem de iyi para kazanabilirsiniz.

Ben çok bir şey yapmıyordum. Normalde ne yapıyorsam tarla işi hariç diğer şeyleri kışın yapıp direk uyuyordum hızlı bitsin diye.

Oyunun 1.senesinde kış mevsimindeyim ancak şu an seram yok. Yapacak bir şey bulamıyorum ve oyundan soğumaya başladım. Kış ayında sera olmayınca ne yapılıyor?

Kış ayı maden ayıdır hocam. Madende 120. seviyeye kış ayında gelmiştim. Balıkçılık içinde kış ayı biçilmiş kaftandır. Gece saatlerinde vesaire tür tür balıklar çıkar. Tek geçim kaynağı tarla değil stardewde. En karlı geçim üzüm suyu + şarap yapımıdır bu arada haberiniz olsun.

İlk madeni bitirdim zaten otobüs açık olmadığı için diğerine gidemiyorum. Onun dışında ilişkilerim de iyi. Yine de teşekkürler
Balıkçlık hocam çok karlı hemde zevkli onu deneyin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı