P patuemajela Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2023 #1 bu şekilde yazı var ne yapmam lazım bilen var mı?
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 Doğru yükleyememişsiniz, Steam'dan mı giriyorsunuz? Artı 0 Eksi
41p3r Decapat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 199 26 Kasım 2023 #3 Sanırım crackli oyuna yükleme yapmışsınız. Artı 0 Eksi
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 26 Kasım 2023 #4 Mod klasörünün içinden bir resim alabilir miyiz? Kopya klasör veya SMAPI içerik dosyalarında uzantı sıkıntısı olabilir. Artı 0 Eksi
Mod klasörünün içinden bir resim alabilir miyiz? Kopya klasör veya SMAPI içerik dosyalarında uzantı sıkıntısı olabilir.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #5 41p3r dedi: Sanırım crackli oyuna yükleme yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum, oyun crackli muhtemelen fakat siz Steam için olan bir mod yüklediniz. Artı 0 Eksi
41p3r dedi: Sanırım crackli oyuna yükleme yapmışsınız. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüyorum, oyun crackli muhtemelen fakat siz Steam için olan bir mod yüklediniz.
KS KS P patuemajela Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2023 #6 victoryyy dedi: Doğru yükleyememişsiniz, Steam'dan mı giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Steam üzerinden indirdim fakat moding API üzerinden giriş yapıyorum. Artı 0 Eksi
victoryyy dedi: Doğru yükleyememişsiniz, Steam'dan mı giriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Evet Steam üzerinden indirdim fakat moding API üzerinden giriş yapıyorum.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #7 patuemajela dedi: Evet Steam üzerinden indirdim fakat moding API üzerinden giriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... SMAPİ kurduktan sonra size en alt kısımda bir kod verir, onu başlatma seçeneklerine yapıştırmanızı ister, o kodu yapıştırdınız mı? Artı 0 Eksi
patuemajela dedi: Evet Steam üzerinden indirdim fakat moding API üzerinden giriş yapıyorum. Genişletmek için tıkla... SMAPİ kurduktan sonra size en alt kısımda bir kod verir, onu başlatma seçeneklerine yapıştırmanızı ister, o kodu yapıştırdınız mı?
KS KS P patuemajela Femtopat Katılım 26 Kasım 2023 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Kadın 26 Kasım 2023 #8 391065 dedi: Mod klasörünün içinden bir resim alabilir miyiz? Kopya klasör veya SMAPI içerik dosyalarında uzantı sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
391065 dedi: Mod klasörünün içinden bir resim alabilir miyiz? Kopya klasör veya SMAPI içerik dosyalarında uzantı sıkıntısı olabilir. Genişletmek için tıkla...
3 391065 Kilopat Katılım 28 Kasım 2020 Mesajlar 5.249 Çözümler 63 26 Kasım 2023 #9 victoryyy dedi: Ben de öyle düşünüyorum, oyun crackli muhtemelen fakat siz Steam için olan bir mod yüklediniz. Genişletmek için tıkla... Her şeye korsan damgası vurmayın. O hataların başka bir çok sebebi var. Konu sahibi arkadaşımız! Yüklenemeyen mod klasörleri içindeki ve Assets klasörü içindeki dosyalara göz atalım. Json ile biten ama uzantısı txt olan dosya var mı? Yada o klasörlerden birkaçının ekran görüntüsü. Artı 0 Eksi
victoryyy dedi: Ben de öyle düşünüyorum, oyun crackli muhtemelen fakat siz Steam için olan bir mod yüklediniz. Genişletmek için tıkla... Her şeye korsan damgası vurmayın. O hataların başka bir çok sebebi var. Konu sahibi arkadaşımız! Yüklenemeyen mod klasörleri içindeki ve Assets klasörü içindeki dosyalara göz atalım. Json ile biten ama uzantısı txt olan dosya var mı? Yada o klasörlerden birkaçının ekran görüntüsü.
victoryyy Hectopat Katılım 21 Haziran 2021 Mesajlar 820 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #10 391065 dedi: Her şeye korsan damgası vurmayın. O hataların başka bir çok sebebi var. Konu sahibi arkadaşımız! Yüklenemeyen mod klasörleri içindeki ve Assets klasörü içindeki dosyalara göz atalım. Json ile biten ama uzantısı txt olan dosya var mı? Yada o klasörlerden birkaçının ekran görüntüsü. Genişletmek için tıkla... Eğer SMAPI ile kurduysa kurulumda sıkıntı olacağını sanmıyorum, korsan olduğunu düşünme nedenim ise konu sahibinin attığı fotoğrafta en altta yazan şey. Artı 0 Eksi
391065 dedi: Her şeye korsan damgası vurmayın. O hataların başka bir çok sebebi var. Konu sahibi arkadaşımız! Yüklenemeyen mod klasörleri içindeki ve Assets klasörü içindeki dosyalara göz atalım. Json ile biten ama uzantısı txt olan dosya var mı? Yada o klasörlerden birkaçının ekran görüntüsü. Genişletmek için tıkla... Eğer SMAPI ile kurduysa kurulumda sıkıntı olacağını sanmıyorum, korsan olduğunu düşünme nedenim ise konu sahibinin attığı fotoğrafta en altta yazan şey.