Stardew Valley modu Türkçe çalışmıyor

ilk önce hepsi ayrı dosyaydı ama ekran görüntüsü atmadan önce bir dosyada i18n lere katın yazısı gördüm ve onu denemiştim. her türlü ingilizce
Bende de yüklü şuan expanded ve çeviri ama çalışıyor bende. Benim dediğimi yapıp bi dener misin sonra geri dönüş yap.

ya ben uzun zamandır stardew oynuyorum ama hep mobildeydim. şimdi yeni pc almışken yeni modlar oynamak istedim yeni karakterlerle ve videoları izledim tum modlar için gereken dosyaları da ekledim harita güncel karakterler var her şey çalışıyor ama tek yeni gelenler karakter ve sahneler ingilizce. hazır dosya bulabilme şansımız var mı internet üzerinden çünkü uzun zamandır bununla uğrasıyorum ve en sonunda kafayı yicem...

attığın videoyu izledim önceki bölümünü de öyle ve dosyalarda dediği gibi tr dosyaları var ama sonucta yeni karakterler ingilizce...
Ben de aslında çeviri işine 2022'de merak salmıştım ancak bıraktım sonrasında, zaten bayadır da doğru düzgün Stardew oynamıyorum, pek bir şey de hatırlamıyorum.

Nasıl hangi çeviri? Stardew Valley expanded yerine gelip dosyalarında olan Türkçe olanı da indirdim. Arama kısımındaki türkçeyide indirdim ama sonuç bir şey değişmedi.
Çevirinin içindeki Stardew Valley Expanded dosyasını öbür indirdiğin Expanded'in yerine atcaksın öyle yaptın değil mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı