salice Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2025 #1 Merhaba, mod kurmak istiyorum ama klasörde bir mod dosyası yok. Alternatif bir çözüm yolu var mı?
Çözüm T_Bag 11 Temmuz 2025 salice dedi: Merhaba, mod kurmak istiyorum ama klasörde bir mod dosyası yok. Alternatif bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... SMAPI kurulu mu kontrol edin. Kuruluysa kendiniz Mods klasörü oluşturabilirsiniz.
salice dedi: Merhaba, mod kurmak istiyorum ama klasörde bir mod dosyası yok. Alternatif bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... SMAPI kurulu mu kontrol edin. Kuruluysa kendiniz Mods klasörü oluşturabilirsiniz.
Ana De Armas Centipat Katılım 15 Haziran 2025 Mesajlar 1.970 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #2 Vortex'i indirip direk modu kullanabiliyorsun Vortex'i destekleyen modları. Artı 0 Eksi
T_Bag Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 498 Çözümler 20 11 Temmuz 2025 #3 salice dedi: Merhaba, mod kurmak istiyorum ama klasörde bir mod dosyası yok. Alternatif bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... SMAPI kurulu mu kontrol edin. Kuruluysa kendiniz Mods klasörü oluşturabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
salice dedi: Merhaba, mod kurmak istiyorum ama klasörde bir mod dosyası yok. Alternatif bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... SMAPI kurulu mu kontrol edin. Kuruluysa kendiniz Mods klasörü oluşturabilirsiniz.
KS KS salice Yoctopat Katılım 11 Temmuz 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Kadın 11 Temmuz 2025 #4 T_Bag dedi: SMAPI kurulu mu kontrol edin. Kuruluysa kendiniz Mods klasörü oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, öncesinde smapi kurulumu yapmam gerekliymiş. Teşekkürler. Artı 0 Eksi
T_Bag dedi: SMAPI kurulu mu kontrol edin. Kuruluysa kendiniz Mods klasörü oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet, öncesinde smapi kurulumu yapmam gerekliymiş. Teşekkürler.