Stardew Valley mod kurulumu

Sherlocked1900

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Stardew Valley aldım Steam'den. Steam'den aldığım Stardew Valley'e mod yükleyebilir miyim? Yükleyebilirsem nasıl yüklerim(SMAPI,CJB gibi)? Özellikle Steam'den aldım diye yazdım ki modu yaparsam sıkıntı çıkmasın. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:
Hiç bir sorun olmaz. SMAPI kurman lazım sonra onun üstünden modluyorsun. Arkadaş herşeyi anlatmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hiç bir sorun olmaz. SMAPI kurman lazım sonra onun üstünden modluyorsun. Arkadaş herşeyi anlatmış:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum şimdi gördüm mesajını.Steam başarılarını etkiler mi peki CJB cheat menu ya da item spawner?Videoyu da kısa kısa izlemiştim buraya da yazdım ki emin olayım diye.Cevabın için teşekkürler bu arada sorumu da cevaplarsan sevinirim.

Dostum şimdi gördüm mesajını.Steam başarılarını etkiler mi peki CJB cheat menu ya da item spawner?Videoyu da kısa kısa izlemiştim buraya da yazdım ki emin olayım diye.Cevabın için teşekkürler bu arada sorumu da cevaplarsan sevinirim.
Onu hatırlamıyorum ya. Oyun içi başarımlardan bahsediyorsan etkileyebilir vermeyebilir yani bazı başarımları ama steamin genel özellikleriyle ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Güncel oyunlardan başarım alıyorum daha önce yamalı oynamama rağmen SV yi

Dostum şimdi gördüm mesajını.Steam başarılarını etkiler mi peki CJB cheat menu ya da item spawner?Videoyu da izlemiştim buraya da yazdım ki emin olayım diye.Cevabın için teşekkürler bu arada sorumu da cevaplarsan sevinirim.
Onu hatırlamıyorum ya. Oyun içi başarımlardan bahsediyorsan etkileyebilir vermeyebilir yani bazı başarımları ama steamin genel özellikleriyle ilgili bir sorun olacağını düşünmüyorum. Güncel oyunlardan başarım alıyorum daha önce yamalı oynamama rağmen SV yi
Dostum dün akşam modu kurdum ve steam başarısını da denedim oldu.Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı