D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Köprüye geliyorum üstüne sagtıkliyorum tamir edemiyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 3 Haziran 2023
Çözüm Bengisevi 3 Haziran 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı Etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı Etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.243 Makaleler 3 Çözümler 195 3 Haziran 2023 #2 Etkileşime geçmen gerekiyor diye hatırlıyorum biraz daha ilerleyip. Artı 0 Eksi
T Takaly Hectopat Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 791 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #3 Eliniz boş iken köprüye doğru yürümeyi denediniz mi? Artı 0 Eksi
5 554130 Decipat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 1.764 Çözümler 5 3 Haziran 2023 #4 didedar dedi: Eki Görüntüle 1805729 Köprüye geliyorum üstüne sagtıkliyorum tamir edemiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Köprünün dibine kadar girip sağ tıklamayı deneyin, fotoğrafta biraz uzakta gözüküyorsunuz. Artı 0 Eksi
didedar dedi: Eki Görüntüle 1805729 Köprüye geliyorum üstüne sagtıkliyorum tamir edemiyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Köprünün dibine kadar girip sağ tıklamayı deneyin, fotoğrafta biraz uzakta gözüküyorsunuz.
KS KS D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #5 ItsAllGoodman dedi: Etkileşime geçmen gerekiyor diye hatırlıyorum biraz daha ilerleyip. Genişletmek için tıkla... Olmuyor, fareyi köprünün üstüne getirince beyaz el çıkıyor sag tıkladım sol tıkladım olmadı. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Etkileşime geçmen gerekiyor diye hatırlıyorum biraz daha ilerleyip. Genişletmek için tıkla... Olmuyor, fareyi köprünün üstüne getirince beyaz el çıkıyor sag tıkladım sol tıkladım olmadı.
safakxq Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #6 didedar dedi: Olmuyor, fareyi köprünün üstüne getirince beyaz el çıkıyor sag tıkladım sol tıkladım olmadı. Eki Görüntüle 1805751 Genişletmek için tıkla... Köprünün tahta kısmına tıklar mısınız? Artı 0 Eksi
didedar dedi: Olmuyor, fareyi köprünün üstüne getirince beyaz el çıkıyor sag tıkladım sol tıkladım olmadı. Eki Görüntüle 1805751 Genişletmek için tıkla... Köprünün tahta kısmına tıklar mısınız?
KS KS D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #7 safakxq dedi: Köprünün tahta kısmına tıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum beyaz bir eldiven oluyor elim. Artı 0 Eksi
safakxq dedi: Köprünün tahta kısmına tıklar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tıklıyorum beyaz bir eldiven oluyor elim.
safakxq Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #8 didedar dedi: Olmuyor, fareyi köprünün üstüne getirince beyaz el çıkıyor sag tıkladım sol tıkladım olmadı. Eki Görüntüle 1805751 Genişletmek için tıkla... Soru işareti olması lazım diye biliyorum. Artı 0 Eksi
didedar dedi: Olmuyor, fareyi köprünün üstüne getirince beyaz el çıkıyor sag tıkladım sol tıkladım olmadı. Eki Görüntüle 1805751 Genişletmek için tıkla... Soru işareti olması lazım diye biliyorum.
KS KS D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #9 safakxq dedi: Soru işareti olması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mevsim kış oldugundan mı gözükmüyor acaba önceden gözüküyordu soru işareti. Artı 0 Eksi
safakxq dedi: Soru işareti olması lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Mevsim kış oldugundan mı gözükmüyor acaba önceden gözüküyordu soru işareti.
safakxq Decapat Katılım 30 Haziran 2021 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #10 didedar dedi: Mevsim kış oldugundan mı gözükmüyor acaba önceden gözüküyordu soru işareti. Genişletmek için tıkla... Bug olması lazım. Oyunu yeniden başlatıp deneyin. Artı 0 Eksi
didedar dedi: Mevsim kış oldugundan mı gözükmüyor acaba önceden gözüküyordu soru işareti. Genişletmek için tıkla... Bug olması lazım. Oyunu yeniden başlatıp deneyin.