D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #1 Köprüye geliyorum üstüne sagtıkliyorum tamir edemiyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleme: 3 Haziran 2023
Çözüm Bengisevi 3 Haziran 2023 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı Etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı Etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz?
KS KS D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #11 safakxq dedi: Bug olması lazım. Oyunu yeniden başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Çıkıp girdigimde sorun çözülmedi. Artı 0 Eksi
safakxq dedi: Bug olması lazım. Oyunu yeniden başlatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... Çıkıp girdigimde sorun çözülmedi.
Bengisevi Kilopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 357 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Gümüşyaka Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H RAM: 16 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2023 #12 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı Etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz? Artı 0 Eksi Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı Etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz?
KS KS D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #13 Bengisevi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen. Artı 0 Eksi
Bengisevi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Deniyorum hemen.
Kayzear Decapat Katılım 10 Mart 2023 Mesajlar 326 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #14 Elinize odunu alıp ilerleyin beyaz eldiven çıkınca sağ tıklamayı deneyin normalde olması lazım. Artı 0 Eksi
KS KS D didedar Decapat Katılım 1 Şubat 2023 Mesajlar 157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Haziran 2023 #15 Bengisevi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sayenizde sorunum çözüldü Gece Pazarı yüzünden tamir edilmiyormuş. Artı 0 Eksi
Bengisevi dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Burada da aynı sorun yaşanmış ve Gece Pazarı etkinliği sebebiyle tamir olmadığı söylenmiş yorumlarda. Günü geçip bir daha dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Sağolun hocam sayenizde sorunum çözüldü Gece Pazarı yüzünden tamir edilmiyormuş.
Bengisevi Kilopat Katılım 3 Şubat 2020 Mesajlar 357 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Gümüşyaka Daha fazla Sistem Özellikleri Ekran Kartı: RTX 3050 İşlemci: AMD Ryzen 5 5600H RAM: 16 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Haziran 2023 #16 didedar dedi: Sağolun hocam sayenizde sorunum çözüldü Gece Pazarı yüzünden tamir edilmiyormuş. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam. Artı 0 Eksi
didedar dedi: Sağolun hocam sayenizde sorunum çözüldü Gece Pazarı yüzünden tamir edilmiyormuş. Genişletmek için tıkla... Rica ederim hocam.