S shad0ww Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #1 Oyuna Game Pass ile sahibim oyuna girdim isimleri vs ayarladım ve skip intro yaptım ilerlemen kaydedildi dedi fakat siyah ekranda bekliyorum birkaç dakika durdum düzelmedi çık gir yaptım sil yükle yaptım düzelmedi sebebi nedir? Konu kapatılabilir. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2022
Oyuna Game Pass ile sahibim oyuna girdim isimleri vs ayarladım ve skip intro yaptım ilerlemen kaydedildi dedi fakat siyah ekranda bekliyorum birkaç dakika durdum düzelmedi çık gir yaptım sil yükle yaptım düzelmedi sebebi nedir? Konu kapatılabilir.
M Moderasyon Ekibi Yetkili Üye 28 Nisan 2022 #2 Sorunu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde belirtebilir misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS S shad0ww Decapat Katılım 14 Şubat 2021 Mesajlar 355 Makaleler 2 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2022 #3 Moderasyon Ekibi dedi: Sorunu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim ama sanırım Türkçe kelime kullandığımdan dolayı olabilir. Artı 0 Eksi
Moderasyon Ekibi dedi: Sorunu nasıl çözdüğünüzü konu içerisinde belirtebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Tam emin değilim ama sanırım Türkçe kelime kullandığımdan dolayı olabilir.
Çalıkuşu Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 980 Yer Paradis Island 28 Haziran 2022 #4 shad0ww dedi: Tam emin değilim ama sanırım Türkçe kelime kullandığımdan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende böyle yaptım. Artı 0 Eksi
shad0ww dedi: Tam emin değilim ama sanırım Türkçe kelime kullandığımdan dolayı olabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bende böyle yaptım.