Stardew Valley SMAPI veya başka bir program ile eşya verme

AlperInferno

Megapat
Makaleler
11
Daha fazla  
SMAPI veya başka bir programla kendime eşya verebilir miyim? Halkevi için 1 tanecik itemi almam mümkün değil o yüzden onu almam lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayçiçeği. Bir tek o kaldı ve kış ayındayım.
Beklemenizi öneririm ben 2 mevsim döngüsü geride kalmıştım yine de yapmamıştım onun verdiği heyecan daha büyük ayrıca halk evi oyunda sanki çok önemliymiş gibi gözükse de bana kalırsa bir artısı yok. İlk gün herkes orada oluyor daha da giden olmuyor.

Beklemenizi öneririm ben 2 mevsim döngüsü geride kalmıştım yine de yapmamıştım onun verdiği heyecan daha büyük ayrıca halk evi oyunda sanki çok önemliymiş gibi gözükse de bana kalırsa bir artısı yok. İlk gün herkes orada oluyor daha da giden olmuyor.
Adaya gitmem lazım.

Beklemenizi öneririm ben 2 mevsim döngüsü geride kalmıştım yine de yapmamıştım onun verdiği heyecan daha büyük ayrıca halkevi oyunda sanki çok önemliymiş gibi gözükse de bana kalırsa bir artısı yok. İlk gün herkes orada oluyor daha da giden olmuyor.
Cuma günü Clint Halkevi olduğu için cuma günleri demirci kapalı olur ve Pierre'in dükkanı çarşamba dahil her gün açık olur. Bunun dışında başka olayı yok JojaMart hariç.

Stardew Valley Save Editor modu SMAPI gerektirmiyor ondan dolayı "%AppData%/StardewValley/" klasörüne ayrıştıracaksınız. Sonra oyuna girin ve kendinize item ekleyin. Yanlış yazmışım orada Farm Foundry diye bir exe dosyası oluyor onu açmanız gerekiyormuş.
Gerek kalmadı SMAPI'yle çözdüm işi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı