2 gun once oyunu guzel guzel oyniyordum. Bugün bir girdim. Menude oyun yanit vermeyip duryo g. Orev yoneticisine baktim, RAM-CPU-disk sorunu yok. Yanit vermesini bekleyince oyun RAM'i 100'e falan dusuyor. Bazi makalelere baktim, bir şeyler yaptim, cozulmedi. Oyun crack degil, Xbox PC Game Pass'ten yukledim.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Hocam su konuya bir el atinda bitsin be.
Evet uzun ugraslar uzerine sorunu cozdum tabii ki bunu cozerken bana yardim edenlere tek tek tesekkulerimi sunuyorum.
Steam de bunu cozmek cok kolay kutuphane de baslatma secenegini -32 Bit yapma.
Xbox'da ise Steam'in kutuphanesine bunu ekleyiniz C:\XboxGames\Stardew Valley\Content dosyasini AC'iniz orada gamelauncherhelperi bulacaksınız ekleyince baslatma secenegini -32 Bit yapiniz gog.com icinde ayni yontemi yapmaya calisin.
XNA Framework Yeniden Dağıtılabilir indirmesi, oyun geliştiricilerine Windows platformunda yeniden dağıtım için ürünlerine ekleyebilecekleri XNA Framework çalışma zamanı kitaplıkları sağlar. Kurulumu oldukça basit, indirilen dosyaya çift...
XNA Framework Yeniden Dağıtılabilir indirmesi, oyun geliştiricilerine Windows platformunda yeniden dağıtım için ürünlerine ekleyebilecekleri XNA Framework çalışma zamanı kitaplıkları sağlar. Kurulumu oldukça basit, indirilen dosyaya çift...
Tüm VCRedist paketlerinin hepsinin bir arada olduğu arşiv. Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019 ve 2021 için VC_Redist runtime paketlerini içerir. Hem 32 bit hem de 64 bit desteklenir. Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için...
Tüm VCRedist paketlerinin hepsinin bir arada olduğu arşiv. Visual C++ 2005, 2008, 2010, 2012, 2013, 2015, 2017, 2019 ve 2021 için VC_Redist runtime paketlerini içerir. Hem 32 bit hem de 64 bit desteklenir. Hepsini sırasıyla yükleyebilmek için...