Stardew Valley'de ada görevi nasıl geçilir?

Evil Belief

Kilopat
Makaleler
4
100 tane altın ceviz toplamam gerekiyordu, 4 tane kaldı.

İnternetten buranın videosunu izledim, adam taşları bu şekilde bırakınca görev tamamlanıyor ve altın ceviz alıyor.

Bende hiçbir şey olmuyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleme:
Hocam öncelikle selamlar, bu görevde adada yağmurlu günlerde adanın köşelerine (Rıhtım, Birdie'nin o taraflar, yanar dağın sol tarafı ve görseldeki alana giderken geçtiğin orman) renkli kuşlar geliyor. O kuşların bıraktığı minarelleri sırayla nerede bıraktıklarına göre o sütunların üstüne koyacaksın. Anlamadıysanız nereyi anlamadığınızı söylerseniz daha açıklayıcı anlatabilirim. İyi oyunlar.

O taşlar her save dosyasında random şekilde oluşturuluyor. Adanın çeşitli yerlerindeki kuşlardan topladıktan sonra tekrar deneyin.

Merhaba hocam, mesajınız için teşekkürler.

Yani herkeste farklı yerlere bırakıyor öyleyse, videosunu izlediğim adamla benimki aynı değil.

O kuşların taş bıraktığını gördüm ama hangisinin adanın neresine bıraktığı ezberimde değil

Hocam bıraktıkları mineralleri hatırlıyorsanız tek tek deneyin hepsinin yerlerini.

O taşlar her save dosyasında random şekilde oluşturuluyor. Adanın çeşitli yerlerindeki kuşlardan topladıktan sonra tekrar deneyin.
Teşekkürler, anladım
Kuşlar tekrar tekrar bırakıyorsa dediğiniz gibi yağmurlu günlerde adayı gezerek hallederim o zaman. Her save dosyasında 1 kere bırakıyorsa sıkıntı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…