Stardew Valley'de ada görevi nasıl geçilir?

Evil Belief

Kilopat
Katılım
27 Aralık 2020
Mesajlar
7.337
Makaleler
4
Çözümler
39
100 tane altın ceviz toplamam gerekiyordu, 4 tane kaldı.

İnternetten buranın videosunu izledim, adam taşları bu şekilde bırakınca görev tamamlanıyor ve altın ceviz alıyor.

Bende hiçbir şey olmuyor. Ne yapmalıyım?

1641138924100.png
 
Son düzenleme:
Hocam öncelikle selamlar, bu görevde adada yağmurlu günlerde adanın köşelerine (Rıhtım, Birdie'nin o taraflar, yanar dağın sol tarafı ve görseldeki alana giderken geçtiğin orman) renkli kuşlar geliyor. O kuşların bıraktığı minarelleri sırayla nerede bıraktıklarına göre o sütunların üstüne koyacaksın. Anlamadıysanız nereyi anlamadığınızı söylerseniz daha açıklayıcı anlatabilirim. İyi oyunlar.
 
Hocam öncelikle selamlar, bu görevde adada yağmurlu günlerde adanın köşelerine (Rıhtım, Birdie'nin o taraflar, yanar dağın sol tarafı ve görseldeki alana giderken geçtiğin orman) renkli kuşlar geliyor. O kuşların bıraktığı minarelleri sırayla nerede bıraktıklarına göre o sütunların üstüne koyacaksın.
Merhaba hocam, mesajınız için teşekkürler.

Yani herkeste farklı yerlere bırakıyor öyleyse, videosunu izlediğim adamla benimki aynı değil.

O kuşların taş bıraktığını gördüm ama hangisinin adanın neresine bıraktığı ezberimde değil :(
 
Merhaba hocam, mesajınız için teşekkürler.

Yani herkeste farklı yerlere bırakıyor öyleyse, videosunu izlediğim adamla benimki aynı değil.

O kuşların taş bıraktığını gördüm ama hangisi adanın neresine bıraktığı ezberimde değil :(
Hocam bıraktıkları mineralleri hatırlıyorsanız tek tek deneyin hepsinin yerlerini.
 
O taşlar her save dosyasında random şekilde oluşturuluyor. Adanın çeşitli yerlerindeki kuşlardan topladıktan sonra tekrar deneyin.
Teşekkürler, anladım :)
Kuşlar tekrar tekrar bırakıyorsa dediğiniz gibi yağmurlu günlerde adayı gezerek hallederim o zaman. Her save dosyasında 1 kere bırakıyorsa sıkıntı.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı