Stardew Valley'de birden fazla sevgili olunabilir mi?

Bu nasıl bir oyunmuş ya böyle 3 eş varsa indireyim hemen.
 
Stardew Valley oyununda birden fazla sevgili olunabilir mi? Şu an ben Haley ile evliyim Emily ile de sevgili olup sonra evlenebilir miyim?

Evet aynı anda birden fazla kişiyle çıkabiliyorsunuz ama sadece 1 kişi ile evlenebiliyorsunuz mesela 3 kişiyle çıkarsanız bir süre sonra bu 3 kişi öğreniyor bu durumu ve hepsi sizinle çıkmaktan vazgeçiyor.
 
Evet aynı anda birden fazla kişiyle çıkabiliyorsunuz ama sadece 1 kişi ile evlenebiliyorsunuz mesela 3 kişiyle çıkarsanız bir süre sonra bu 3 kişi öğreniyor bu durumu ve hepsi sizinle çıkmaktan vazgeçiyor.
Bu sahnenin yaşanmaması için her gün envanterde tavşan ayağı taşımanız lazım. Böylece bu sahne yaşanmadan herkesle çıkabiliyorsunuz, üstüne bir tanesi ile evlenebiliyorsunuz. Hatta ben de kasabada ki herkesle çıkıyorum ama evliyim. Bu sahne geldiğinde sevgili olduğunuz kadınlar bir araya gelmiş, dedikodu yapıyor. Eğer dediğim gibi envanterde tavşan ayağı olursa odaya girmeden önce "cebindeki tavşan ayağını tutuyorsun, şanslı hissediyorsun." diye bir metin çıktı ve bu sahneyi kimse ile tartışmadan atlattım. (Not: Herkese çıkma teklifi ettikten 1 yıl sonra evlendim bu ara sahneyi de evlenmeden önce yaşadım çiçeği de herkese hediye etmeden önce envanterde tavşan ayağı taşıdım.) Bu sahneyi internette bulamadım, tavşan ayağı taşıma olayı da tamamen tesadüftü. Hatta yakalanma detayı olduğunu bile bilmiyordum. Odadaki kadınları havadan sudan konuşuyor falan sandım. Başka forumlarda video paylaşılmış, oradan öğrendim. Ayrıca kimse tavşan ayağından da bahsetmemişti. Başka forumlarda da bulamadım. Bug da olduğunu sanmıyorum. Direkt böyle metin koymazlar sanırım.
+Bu dediğim birden fazla evlilik için geçerli değil yalnızca birden fazla kişi ile çıkmak için evlendikten sonra yapıldığını sanmıyorum eşiniz dışında başka bir karşı cinse hediye verseniz bile kıskanıp kızıyor zaten
+Bu oyunu ilk oynayışım (100 küsur saat) yine de yanlışım olursa kusura bakmayın düzeltmekten de çekinmeyin yanlış bilgi vermiş olmayayım
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı