Ben Stardust Crusaders'ı izleyeli bayağı oldu ama o zaman aklıma böyle bir fikir gelmediğinden böyle bir şey yapmamıştım, yapmanın zamanı geldi gibi. Lafı fazla uzatmadan eksikliklere geçelim.
İlk 24 bölümün eksikleri:
Burada eksikleri yazmış olabilirim ama ben hem JJBA'yı hem de Stardust Crusaders'ı seven biriyim. Sizin de aklınıza gelen eksikler varsa yazabilirsiniz.
İlk 24 bölümün eksikleri:
- Enyaba'nın tuttuğu stand kullanıcıları fazla zaman yiyor, bu kısımlar yavaş ilerliyor.
- Ana karakter olmasına rağmen Jotaro'nun fazla ekran süresi yok, sanki yan karakterleden biriymiş gibi.
- Dio'nun ekran süresi oldukça az, karakterin Part 1'den sonra nasıl düşündüğünü tam kavrayamıyoruz.
- Yan karakter olan Avdol öldüğünde (tabii biz öyle sandığımızda) çok soluk şekilde ölüyor.
- Polnareff ve Kakyoin'nin ekran süresinin uzunluğundan Joseph'e yer kalmıyor düzgün.
- Avdol'un dönüşü çok ani oluyor ve sunulan bahane saçma.
- Polnareff'in kız kardeşine çok değiniliyor ama diğer karakterlerin sıkıntılarına değinilmiyor.
- Iggy çok gereksiz bir karakter.
- Iggy'nin standına çok değinilmiyor.
- Kakyoin'in ekran süresi yok denecek kadar az.
- Avdol geri dönmesine rağmen fazla ekran süresi verilmiyor ve seyirciye düşmanın gücünü göstermek için bir piyon gibi harcanıyor.
- Joseph'in çöldeki bir prize dokunmayacağını biliyoruz, değil mi?
- Polnareff'in ekran süresi bir tık fazla.
- Dio egolu laflar dışında başka bir şey yapmıyor.
- Jotaro son anda güç kazanıyor, son anda kurtuluyor.
Burada eksikleri yazmış olabilirim ama ben hem JJBA'yı hem de Stardust Crusaders'ı seven biriyim. Sizin de aklınıza gelen eksikler varsa yazabilirsiniz.