Starfield alınır mı?

Mahmudinh0

Picopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 4060
İşlemci
AMD RYZEN 5600X
Starfield almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Ayrıca oyunun optimizasyonu sıkıntılı olduğunu duydum sizce bu sistemle kaç FPS alırım?

Starfield almayı düşünüyorum sizce alınır mı? Ayrıca oyunun optimizasyonu sıkıntılı olduğunu duydum sizce bu sistemle kaç FPS alırım?

Hocam daha önce Bethesda oyunları oynayıp sevdiyseniz Bethesda formülünü seviyorsanız alınır ama unutulmaması gereken en önemli şey sizin de değindiğiniz üzere oyun motoru eski bu yüzden fazla yükleme ekranı düşük FPS sorunları yaşanıyor. Ama Skyrim Fallout gibi oyunları oynayıp sevdiyseniz alınabileceğini düşünüyorum yan görev hikayeleri çok güzel olabiliyor oyun çok geniş her gittiğiniz yerde NPC ve görev bulacaksınız o yüzden uzun süre oynanır. Ama bu uzun formül bazılarını bayabilir o yüzden ilk önce Game Pass ile deneyin severseniz öyle alın bence.

Hocam Skyrim'in uzayda geçen daha iyi grafiğe sahip versiyonu
şeklinde düşünebilirsiniz. Skyrim seviyorsanız alınır. Tam olarak hikayeli aksiyon oyunu gözüyle bakılmamalı, biraz kendi hikayenizi yazdığınız tarzı var. Game Pass üzerinde mevcut oradan bi deneyin derim.

Hocam daha önce Bethesda oyunları oynayıp sevdiyseniz Bethesda formülünü seviyorsanız alınır ama unutulmaması gereken en önemli şey sizin de değindiğiniz üzere oyun motoru eski bu yüzden fazla yükleme ekranı düşük FPS sorunları yaşanıyor. Ama Skyrim Fallout gibi oyunları oynayıp sevdiyseniz alınabileceğini düşünüyorum yan görev hikayeleri çok güzel olabiliyor oyun çok geniş her gittiğiniz yerde NPC ve görev bulacaksınız o yüzden uzun süre oynanır. Ama bu uzun formül bazılarını bayabilir o yüzden ilk önce game Pass ile deneyin severseniz öyle alın bence.

İndiana jones ile starfiled arasında kaldım hangisi sizce bu fiyata önerebileceğiniz AAA oyunlar var mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı