Starfield alınır mı?

Mass Effectler de var fakat bir türlü vakit ayırıp giremedim. Ben Bethesda’nın oyunlarını seviyorum, oyunların bitmiş halinde olağanüstü bir iş çıkartmıyorlar fakat modlarla güzel hale getiriyor topluluk. Bundan da keyif alırım gibi.

Bir gün mutlaka oynayın. Rdr 2, Baldur's Gate 3 ve Mass Effect Üçlemesi listemin ilk sırasındadır.

Şu an oynuyorum. 70 küsur saat oldu. Grafikler ve oynanış 2023 yılında çıkan bir oyun için oldukça kötü. Hikaye açısından şu ana kadar WoW diyebileceğim bir şey görmedim. Bazı yan görevlerden keyif aldım. Tabii hikayeyi daha bitirmediğim için kesin olarak olmamış bu diyemiyorum. Onlarca sistem ve gezegen var ama içi boş yani. Grafikler de kötü olduğu için keşfetmek hiç cezbedici değil. Bari grafikler güzel olsaydı da manzara seyretseydik. Sırf level kasayım diye keşif yapıyorum. Ben bu geliştiricilerdeki devasa açık dünya yapma takıntısını anlamıyorum. Küçük olsun ama dolu olsun. İçini dolduramadıktan sonra devasa açık dünya yapmanın bir anlamı yok. Sonuç olarak ben uzay temasını sevdiğim için oynuyorum. Oynanılmayacak kadar kötü değil.

Edit: Bu arada bir arkadaş uzay temalı daha iyi bir oyun yok demiş ama Mass Effect efsanesini unutmuş.

Mass effectten daha büyük ve iyi bir oyun bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı