Berk Count
Hectopat
Oyun basını yapan kuruluşlar da fanboy o zaman değil mi? Malum balon oyun sevenler de fanboy yazdığınız mesaja göre.
Ahaha. Öyleymiş tamam
Ahaha. Öyleymiş tamam
RX 6700XT ile Medium ayarlarda 30 FPS alıyorum gezegene inince muhteşem.Klasik bethesda yapabildiği en iyi şeyi yapmış içerisini içerikle sunmuş. Ama nedense oyun kasmasından oynayamıyorum kimse demedi mi optimize edelim bu oyunu azıcık diye.
Hak etti üstadım.Bastım Like'ı.
Frc 6, Cyberpunk, Death Stranding, Sniper Elite 5 gibi efsane RPG aksiyon macera oyunları varken Skyrim, RDR2, Baldur's Gate gibi basit ve ucuz oyunlara neden hayranlık duyulur anlamıyorum. Göreceksiniz Starfield de balondur. Çok kötü bir oyun olacak. Dünyanın en iyi aksiyon RPG oyunu FRC6'dır.
RX 6700XT ile medium ayarlarda 30 FPS alıyorum gezegene inince muhteşem.
Atomic Heart bu konuda çok iyi çıktı ama sırf rus firma olmalarından dolayı o dönem konuşulmadı hatta puanlamaları çok düşük verilmişti.Şu dönemde güzel optimize edilmiş çıkan bir tane düzgün büyük oyun yok. Optimizasyonu bu aralar her firma batırıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.