Starfield metacritic 87!

Bethesda'yi Elder Scrolls Daggerfall'dan bu yana takip eden birisi olarak Starfield oynarim muhtemelen ama Baldur's Gate 3'u gordukten sonra baska bir oyunu begenebilmem buyuk ihtimalle zaman alacaktir. Red Dead Redemption 2 oynayip oyunun 180 saatinin 150 saatini Arthur'un yuruyus animasyonunu izleyerek geciren diger kisimlarda da fareyi ekrandaki bir noktaya getirip sol tusuna basan ve bundan keyif alan adamlar BG3'e ve bana istedikleri elestriyi yapabilirler zaten zevksizliklerini gozumde percinlemis durumdalar.

Halbuki burada Arthur Morgan profil fotoğrafı ve adı olan tek kişi de Baldur's Gate 3 savunuyor ve RDR2'den bahseden de yok ama siz bilirsiniz hocam

Arkadaşlar bu kadar uğraşmayın, haklısın deyip geçin. Baldur's Gate'teki teknik sıkıntılar Larian'ın değil başka bir firmanın oyununda olsaydı o oyun Metacritic ve OpenCritic'te 75-80'lerde sürünüyor olurdu bunu herkes biliyor. Nispeten küçük bir firma olduğu için herkes Larian'ın teknik hatalarını görmezden geliyor. RDR 2'ye "Arthur'un animasyonu izleme oyunu." diyor biri. Ne diyelim biz de BG3 oradan oraya gidip farklı karakterlerden diyalog dinleme oyunu mu diyelim? Komik olmayın.

Nispeten küçük bir firma olduğu için herkes Larian'ın teknik hatalarını görmezden geliyor.
Teknik hatalar oyun kotu oldugu icin degil erken veya acele release edildigi icin olur bunun oyunun puanini etkilememesi gayet normal, nasıl olacak yani simdi bu oyun Update edilip butun buglari temizlendiginde yine de erken release edildigi icin kotu bir oyun mu olacak? Oyunun kalitesini belirleyen kurgusu ve derinligidir bu da Baldur's Gate 3'te bolca var.

Kuş bakışı ayı düdükleme simülatörü diyelim.

Bir oyunun teknik sorunları varsa bal gibi de puanı etkilemelidir sonradan user Score düzelir zaten.

Yarım oyun oynamayı kabullenmiş oyuncular var, oyun sektörü gerçekten iyiye gitmiyor Neymiş, erken çıkmış da o yüzden böyleymiş. Para ile satın alınan bir ürün saçma sapan hatalarla çıkış yapıyor, sonra "İleride düzelir." deniyor. İleride düzelecekse niye şimdi çıkarıyorlar arkadaşım? Yetişmiyorsa zamanında çıkar, senin saçma sapan hatalarınla uğraşmak zorunda mıyım ben?

Hatalar bal gibi de oyunu kötü yapar.
Cyberpunk 2077 genel kurgu olarak gayet iyi bir oyun mesela. Ancak genel olarak ortalama altı bir oyun kabul edilir çünkü teknik açından çok kötü. Şimdi Baldur's Gate 3 de benzer durumda. "Teknik açıdan kötü ama kurgusu çoh eyi ya." diye bir dünya yok yani.

Sonra oynasınlar.

İşte bu yüzden yarım yamalak oyunlara alışın diyorum. Mantık bu çünkü. Oyuna karşı olan hayranlıktan dolayı neredeyse "Hatalar Larian'ın değil, oyuncuların suçu." diyecekler

Son düzenleme:
Bir oyunun teknik sorunları varsa bal gibi de puanı etkilemelidir sonradan user Score düzelir zaten.
Sen napiyorsun beta veya alpha bir yazilim kulanip yazilim hakkinda kotu yorum mu yapiyorsun? Dusuk rating mi veriyorsun? Ben napiyorum biliyormusun eger bir yazilimda sorun varsa kullanmiyorum duzelmesini bekliyorum. Cunku buglar yazilimlarin en buyuk gercegidir, kaldi ki Baldur's Gate 3 de gamebreaker hicbir buga rastlamadim. Eger bu kadar puan almissa buglarina ragmen iyi yaptigi bir sey vardir. Ama tabi bir oyunu sirf baskalari begeniyor diye ovmeye calisan bir zihniyete bunu nasil anlatabilirim bir fikrim yok.

Para ile satın alınan bir ürün saçma sapan hatalarla çıkış yapıyor, sonra "İleride düzelir." deniyor.
Ben oyunu erken erisimde aldim zaten yarimdi yillardir. Yazilimdan anlamadiginizi daha iyi belli edemezdiniz. Yarim halini de agzimin suyu aka aka oynadim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…