Bu yılın en iyi oyunlarından olacak gibi zeldayada herkes 95leri bastı ama konuşan yok oyunu herkes abartı diyor metacritic e bakmayın bu kadar inceleme alan oyunlarda baldur gate ve Starfield kapışçak gibi GOTY de.
Şu an Baldur's Gate 3'e aslında bir optimizasyon ayarı yapılması gerekebilir, 2. bölüme geçtiğim zaman 4060'lı notebook 100 FPS'den 60 FPS'e geriledi. Backend optimizasyonu yapılması gerekiyor.
Starfield'a gelecek olursam bu kadar da beklemiyordum, sistem gereksinimleri sanırsam 30 FPS için yazılmış.
Şu an Baldur's Gate 3'e aslında bir optimizasyon ayarı yapılması gerekebilir, 2. bölüme geçtiğim zaman 4060'lı notebook 100 FPS'den 60 FPS'e geriledi. Backend optimizasyonu yapılması gerekiyor.
Starfield'a gelecek olursam bu kadar da beklemiyordum, sistem gereksinimleri sanırsam 30 FPS için yazılmış.
Erken erisimin bir evresinde motorda bir degisiklik yaptilar grafik fidelitysini arttirmak icin, o gunden bu yana performans daha kotu. Duzelteceklerini yazmislar sitelerinde. Bir miktar zaman ver zaten oyun evladiyelik, eskimeyecek bir oyun hazir oldugunda oynarsin.
Premium Paketine sahibim deli gibi de oynuyorum şu an da fizik motorunun eski olması bana koymuyor aksine Skyrim'e çok benzettim ve hoşuma gitti. Bu oyun gözümde uzay temalı oyunlar açısından bir devrim piyasada elle tutulur uzay temalı oyun yok. Star Citizen, Elite Dangerous, No Man's Sky vb falan deme sakın hepsinde tonla eksik var. Bu hepsinin eksiğini kapatmış bu kadar.
Starfield ne star citizen in ne No Man's Sky'in muadili? Saydiklarin uzay simulasyonu Starfield aksiyon RPG. Daha oynadigin oyunun ne oldugunu bilmiyorsun kardesim.
Starfield ne star citizen in ne no man's Sky'in muadili? Saydiklarin uzay simulasyonu Starfield aksiyon RPG. Daha oynadigin oyunun ne oldugunu bilmiyorsun kardesim.
Ben türe bakarım. Bir uzay temalı oyunda aradığım şey olmazsa direk elenir gözümde. Ancak Starfield'da aradığım her şey var bırak sim olmasın. Olay uzay temalı olması. Bu kadar.
Ben türe bakarım. Bir uzay temalı oyunda aradığım şey olmazsa direk elenir gözümde. Ancak Starfield'da aradığım her şey var bırak sim olmasın. Olay uzay temalı olması. Bu kadar.
Ben ture bakarim. Ates etme temali oyunda aradigim sey olmazsa direkt elenir gozumde. Bu yuzden Modern Warfare 2, Bioshocktan daha iyi. Olay ates etme temali olmasi. Bu kadar.
Ben ture bakarim. Ates etme temali oyunda aradigim sey olmazsa direkt elenir gozumde. Bu yuzden Modern Warfare 2, Bioshocktan daha iyi. Olay ates etme temali olmasi. Bu kadar.
Star citizen uzay simulasyonu olarak, Starfield da Aksiyon Rpg olarak cok iyi 2 oyun demek bu kadar zor degil. İki oyunu ayni kefeye koymakla Clash Royale i Satrancla ayni kefeye koymak ayni sey.
Star citizen uzay simulasyonu olarak, Starfield da aksiyon RPG olarak cok iyi 2 oyun demek bu kadar zor degil. İki oyunu ayni kefeye koymakla Clash Royale'i satrancla ayni kefeye koymak ayni şey.
BG3'e henüz girişemedim ama combat konusunda Divinity daha iyi gibi. Ayrıca teknik açıdan oyun pek iyi değil. Benim 1080p Ultra 60 FPS almam lazım bu texture kalitesi ile ama yok. Onun dışında iyi duruyor. Starfield da teknik açıdan çok iyi değil ama taş gibi duruyor. Birbirinize bir şeyler atmayın arkadaşlar. Kim ne seviyorsa onu oynasın. Bir firmayı da körü körüne savunmayın.
"Bir taraf Starfield'a sövüyor, bir taraf Spider-Man 2'ye. Oyunları isimlerinden dolayı değil, oyun oldukları için sevmeyi ve oyunu ne olmadığına göre değil, ne olduğuna göre değerlendirmeyi bir türlü öğrenemedik."
https://jp.ign.com/starfield https://www.ign.com/games/starfield @NotAKnightAnymore hocam para yanlış (doğru) yere gitmiş galiba. Xbox ekibine parayı doğru (yanlış) yere göndermeleri için ticket atacağım. 🤠