Starfield metacritic 87!

Umalım da hatalarından ders alıp aynı şeyi gelecekteki oyunları için yapmasınlar.

3. bölümde gerçekten ciddi sıkıntılar var. Yabancı forumlarda 6 tane görevin hatalardan dolayı şu an tamamlanamaz halde olduğu konuşuluyor.
Ben oraya gelene kadar çözülür herhalde sorunlar. Hatta oraya gelemeden oyunu silip baştan başlamak zorunda da kalabilirim YKS'den dolayı. Öyle günde bir, iki saat oynayıp çıkacağın bir oyun değil sonuçta.

Aslında Steam incelemelerimden kalan bir alışkanlık bu. Oyun alırken oyunun Steam incelemeleri çok yardımcı oluyordu bana. Çoğu kişi için de böyledir herhalde. Bu yüzden oraya inceleme yazdığım zaman objektif yaklaşmaya çalışıyordum olabildiğince. Konuştuğumuz oyunun 800 TL olduğunu düşününce daha bir objektif olmak lazım hatta. Para kolay kazanılmıyor ve oyunlar da her geçen gün pahalılaşıyor. İnsanları doğru yönlendirmek lazım.

Oradaki tutumum buradaki oyun tartışmalarına da yansımaya başladı zamanla. Eski mesajlarıma şöyle bir bakıyorum da bu şekilde yazdığım şeyler bariz daha iyi. Oyunu iyisiyle kötüsüyle konuşanın sözü daha değerli ve ağır basıyor. Oyunu sadece övmeyi ya da yermeyi herkes yapıyor sonuçta.

Dostum, YouTube'a girdim çoğu YouTuber
50 saat oynadığinı söylüyor vallahi aşırı iyi
İş çıkarmışlar gibi bu aksam Dost Kayaoğlu'nun canlı yayını var onun nasıl
Eleştirdiğine bakarım. Helal olsun cidden
Bethesda'ya

Konu Cyberpunk'a da kaymış. Söyleyeyim ben de düşüncelerimi. Bu Far Cry oyununa gelecek DLC'de "New Ways to Play" kısmında çok güldüm. 2-3 yetenek ekleyip "Oynanış değişiyor abi." diye reklam yapmışlar. Bir de bedava olacağı söylenmişti ilk DLC'nin. Bu DLC de muhtemelen aman aman bir DLC olmayacak. Fragmanlar ortalama bir DLC havası verdi bana. Hypeları da anlamıyorum.

Bir ara GTA 4'dü konudan konuya zıplanıyor burada.

Onu da söyleyeyim. "fizik var abi fizik." diye övülen ama diğer GTA'ların yarısı kadar bile açık dünya aktivitesi bulundurmayan bozuk oyun.

Hikayesi güzeldi be ama o yüzden en sevdiğim GTA benim.

Onu da söyleyeyim. "fizik var abi fizik." diye övülen ama diğer GTA'ların yarısı kadar bile açık dünya aktivitesi bulundurmayan bozuk oyun.

BG3 konusunda diyeceklerin var mı peki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…