Starfield metacritic 87!

1693577142397.png

Bunu da hatırlatayım. Jedi Survivor gibi bozuk ve kötü bir oyuna 9 bastılar.

Sence ederi kaç bence 9.

6 Eylül'de oynayacağım. Henüz bir şey diyemem ama teknik sorunlar dışında videolar iyi duruyor. Yine de oynamadım.

90 bekliyordum ama üstüne çıkamayacağı çok netti. Metacritic ve diğer sitelerin tek derdi BG3'e bu yıl GOTY'yi kazandırmak ve bu yönde de farklı yerlerden ya para aldılar ya da baskı altındalar. Starfield'a bayıldığımdan söylemiyorum ama BG3'ün de alabileceği en fazla puan 80 civarında olmalıydı zaten.
LGBT ile sosyal adalet ve ırksal eşitlikle ilgili propaganda aracı olarak görülen bir oyun oldu BG3. Bu yüzden aşırı bir destek aldı ve metacritic gibi sitelerde olumsuz yorum yaptığın zaman sürekli kaldırılıyor. Arka planda farklı şeyler var dediğim gibi yoksa BG3 ne teknik anlamda ne de diğer hiçbir konuda özel bir oyun değil. Oynamasan bile bir şey kaybetmezsin muhtemelen şu an çünkü hala erken erişimde birkaç yıl daha DLC'ler ile ve güncellemelerle doldurmaları lazım. Bizim Türk oyuncularının Larian'a karşı anlamsız bir mahcubiyeti var. Erken erişimdeyken Türkiye'ye özel fiyatlandırma yaptı ve Türkçe dil desteği getirdi diye namusları gibi savunabiliyorlar oynamadıkları halde ve tabii Enis Kirazoğlu gibi gereksiz paralı Youtuberlar orantısız övdüğü için böyle de oluyor. Kendi oyun zevki olmayan büyük bir oyuncu kitlemiz var. Başkalarının yönlendirmesiyle ve oynamasıyla bir şeyleri beğenebiliyorlar bilgileri dahi olmasa bile.
Büyük resim görülmüş, helal.

Bu yılım goty si ya zelda ya da baldurs gate 3 gibi duruyor. Benim gönlüm baldurs gate 3 den yana adamlar çok az kaynakla neler yarattılar.

Berbat optimizasyon yaptılar hocam. :D
Act 2 deyim. Act 3 ün son zamanları optimizasyon olarak sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. Act 2nin sonuna kadar optimizasyon sıkıntısı yok sıkıntılıolan kısımoyunun son 10 saati. Ayrıca bir sonraki yama düzelecek deniyor. Olay sadece optimizasyon değil ki rtx 3070 ile 25-40 fps arası alıyorlar stafield için de. Baldur's gate 3 deki gibi ana hikayeye dahil etki edebileceğin bir rpg yok :) starfield'ın da fizik ve animasyonları çok kötü gibi duruyor. Şehit hayatı boş. Npc lere silah çekiyorsun tepki yok, yüksekten suya atlıyorsun sanki 2005 oyunu gibi. Starfield çok güzel bir keşif oyunu olsa da goty kapasitesi yok bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Act 2 deyim. Act 3'ün son zamanları optimizasyon olarak sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. Act 2'nin sonuna kadar optimizasyon sıkıntısı yok sıkıntılıolan kısımoyunun son 10 saati. Ayrıca bir sonraki yama düzelecek deniyor. Olay sadece optimizasyon değil ki RTX 3070 ile 25-40 FPS arası alıyorlar stafield için de. Baldur's Gate 3'teki gibi ana hikayeye dahil etki edebileceğin bir RPG yok :) Starfield'ın da fizik ve animasyonları çok kötü gibi duruyor. Şehit hayatı boş. NPC'lere silah çekiyorsun tepki yok, yüksekten suya atlıyorsun sanki 2005 oyunu gibi. Starfield çok güzel bir keşif oyunu olsa da GOTY kapasitesi yok bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Starfield zaten GOTY alamaz ama BG3'ün almaması gerektiğini düşünüyorum ben Zelda almalı BG3 hak etmiyor bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı