Starfield metacritic 87!

Büyük resim görülmüş, helal.

Bu yılım goty si ya zelda ya da baldurs gate 3 gibi duruyor. Benim gönlüm baldurs gate 3 den yana adamlar çok az kaynakla neler yarattılar.

Berbat optimizasyon yaptılar hocam.
Act 2 deyim. Act 3 ün son zamanları optimizasyon olarak sıkıntı yaşıyor diye biliyorum. Act 2nin sonuna kadar optimizasyon sıkıntısı yok sıkıntılıolan kısımoyunun son 10 saati. Ayrıca bir sonraki yama düzelecek deniyor. Olay sadece optimizasyon değil ki rtx 3070 ile 25-40 fps arası alıyorlar stafield için de. Baldur's gate 3 deki gibi ana hikayeye dahil etki edebileceğin bir rpg yok starfield'ın da fizik ve animasyonları çok kötü gibi duruyor. Şehit hayatı boş. Npc lere silah çekiyorsun tepki yok, yüksekten suya atlıyorsun sanki 2005 oyunu gibi. Starfield çok güzel bir keşif oyunu olsa da goty kapasitesi yok bence.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Starfield zaten GOTY alamaz ama BG3'ün almaması gerektiğini düşünüyorum ben Zelda almalı BG3 hak etmiyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…