Starfield nasıldır?

İsimsizMan09

Hectopat
Merhabalar, bugün aldım oyunu çok konuşulduğu için. Oyun nasıl bir kitleye hitap ediyor ve ben sever miyim?
Arkadaşım ortalama olduğunu söylüyor, o kadar kötü değilmiş. Keyifli zaman geçirtir mi? Aksiyonu nasıldır? Sizler beklediğinizi alabildiniz mi?
Ben normal bir beklenti ile gireceğim oyuna, maksat zaman geçsin. Beni sıkmaması da önemli tabi bunu yaparken. O kadar kötü olacağını sanmıyorum. Daha önce açık dünya RPG olarak Cyberpunk oynadım ama o da sayılmıyor muhtemelen ama çok zorluk çekmem diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bugün aldım oyunu çok konuşulduğu için. Oyun nasıl bir kitleye hitap ediyor ve ben sever miyim?
Arkadaşım ortalama olduğunu söylüyor, o kadar kötü değilmiş. Keyifli zaman geçirtir mi? Aksiyonu nasıldır? Sizler beklediğinizi alabildiniz mi?
Ben normal bir beklenti ile gireceğim oyuna, maksat zaman geçsin. Beni sıkmaması da önemli tabii bunu yaparken. O kadar kötü olacağını sanmıyorum. Daha önce açık dünya RPG olarak Cyberpunk oynadım ama o da sayılmıyor muhtemelen ama çok zorluk çekmem diye düşünüyorum.

Dürüst olmak gerekirse ana hikayeyi 1 2 saat oynadım daha sonrasında 18 saat sadece yan görevler ile devam ettim ve bir 20 küsur saat daha rahat oynatır beni. Ben oyunlardan çabuk sıkılan eşya kasmayı seven biriyim.

Gamepass'in varsa al oyna. Yan görev okyanusunda kayboldum oyunda. Aksiyonundan bir şey bekleme, düşmanlar mermi süngeri.
Abi direk modla oyunu. Beni de süngerimsilik ve AI rahatsız etti. Şu "Experimental Combat and Stealth AI Overhauls" modunun son AIO son versiyonunu kurdum ve öyle bir sıkıntı kalmadı. Yanında yoldaş varken AI hala biraz sırıtıyor bu arada.

Abi direk modla oyunu. Beni de süngerimsilik ve AI rahatsız etti. Şu "Experimental Combat and Stealth AI Overhauls" modunun son AIO son versiyonunu kurdum ve öyle bir sıkıntı kalmadı. Yanında yoldaş varken AI hala biraz sırıtıyor bu arada.

Oyun erken aşamadayken modlamayı düşünmüyorum tek patchte tüm modlar patates olacak gel de onlarla uğraş sonra. Oyunu bitirdikten sonra 100 modla 2. oynanış akar.

Tam olarak Skyrim'ın uzaylısı gibi bir oyun. Gerek Bethesda yaptığı için gerekse oyun motoru aynı olduğu için Skyrim oynuyormuşum gibi hissettiriyor bana oyun. Guzel oyun ama oyunu alan birisi olarak 900 liraya değmeyeceğini düşünüyorum. Cyberpunk'tan bir tık daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dürüst olmak gerekirse ana hikayeyi 1 2 saat oynadım daha sonrasında 18 saat sadece yan görevler ile devam ettim ve bir 20 küsur saat daha rahat oynatır beni. Ben oyunlardan çabuk sıkılan eşya kasmayı seven biriyim.

Kesinlikle, ben de öyle. Oyuna Xbox Game Pass'ten giriyorum. Ana hikayeyi 8-10 saat oynadım ve şu anda yan görevlerde kayboldum. Bir yan göreve girdim önce UC askeri daha sonra başka bir gezegende önce milletvekili sonra koruyucu oldum. Uzay gemisi falan hediye ettiler. Ardından birkaç saat oynayıp tam sıkılacakken yine oyun beni içine çekecek bir şey yaptı. Çok ucu açık yazamıyorum spoiler olmasın diye ama kesinlikle çok beğendim. 100 saati geride bıraktım ve hâlâ oynamaya devam ediyorum.

Kesinlikle, ben de öyle. Oyuna Xbox Game Pass'ten giriyorum. Ana hikayeyi 8-10 saat oynadım ve şu anda yan görevlerde kayboldum. Bir yan göreve girdim önce UC askeri daha sonra başka bir gezegende önce milletvekili sonra koruyucu oldum. Uzay gemisi falan hediye ettiler. Ardından birkaç saat oynayıp tam sıkılacakken yine oyun beni içine çekecek bir şey yaptı. Çok ucu açık yazamıyorum spoiler olmasın diye ama kesinlikle çok beğendim. 100 saati geride bıraktım ve hâlâ oynamaya devam ediyorum.

Kesinlikle katılıyorum. Fakat son güncellemeden sonra oyunda kasılmalar olmaya başladı. Takılma gibi değil de kasılıyor oyun çok garip.

Kesinlikle katılıyorum. Fakat son güncellemeden sonra oyunda kasılmalar olmaya başladı. Takılma gibi değil de kasılıyor oyun çok garip.

Yalnızca 2 gün oyuna girmedim ve şu anda giremiyorum. Veriler eşitleniyor kısmında sonsuz döngüye giriyor açılmıyor. Az önce Technopat Sosyal'de konu açtım sırf bu yüzden. Save Cloud 'daydı neyse ki.

Yalnızca 2 gün oyuna girmedim ve şu anda giremiyorum. Veriler eşitleniyor kısmında sonsuz döngüye giriyor açılmıyor. Az önce Technopat Sosyal'de konu açtım sırf bu yüzden. Save Cloud 'daydı neyse ki.

Bende o problemden ziyade direkt oyunda problem oldu. Bir sürü de mod kurmuştum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı