Starfield oynarken durduk yere FPS düşmesi yaşanıyor

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Arkadaşlar oyunu oynamaktayım, sistem gayet yeterli, herhangi bir FPS sıkıntısı yaşamıyorum. Fakat bazen oyuna girdiğimde (her zaman yaşanmamakla beraber) Oyun absürt bir şekilde nefes alıp verir gibi saniye aralıklarla drop yaşıyor. Her açtığımda da olmuyor. Driver vesaire her şeyim güncel. Yardım edebilecek var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam düşünmüyorum çünkü soğuk çalıştığı zamanlarda da bu sıkıntı yükselebiliyor.

İşlemci için Intel'e göre 100 derece olabilir diyor uzun süre kalmamak şartı ile. Game Pass dediğiniz hocam internet üzerinden veri sağlayarak mı oynuyorsunuz?

İşlemci için Intel'e göre 100 derece olabilir diyor uzun süre kalmamak şartı ile. Game Pass dediğiniz hocam internet üzerinden veri sağlayarak mı oynuyorsunuz?

Xbox'un 80TL değerinde ki aylık paketi. Starfield Online değil, internet istediğini sanmıyorum hocam. Zira oyun offline da çalışıyor.

Xbox'un 80TL değerinde ki aylık paketi. Starfield Online değil, internet istediğini sanmıyorum hocam. Zira oyun offline da çalışıyor.
Hocam benim deneyimim şöyle. 3070ti olan sistemimde drop yaşıyordum. Kablo ile bağlanınca kısmen azaldı ama fps değerlerim çok düşüktü. Yani tutarsız geldi ve sonunda sildim gitti. Fiziğini beğenmemiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı