Starfield save dosyam gitti

ert1878

Decapat
Daha fazla  
Az önce Starfield'dan çıktım ve çıkmadan önce kaydederken "kayıtlı oyun oluşturulamadı" yazdı, ben de oyunu kapattım. Tekrar açtıgımda oyunu kaydetmedıgını gordum, save dosyalarını gerı getırmenın bır yolu var mı? Auto save dosyalarının hepsini silmiş.

Az önce Starfield'dan çıktım ve çıkmadan önce kaydederken "kayıtlı oyun oluşturulamadı" yazdı, ben de oyunu kapattım. Tekrar açtıgımda oyunu kaydetmedıgını gordum, save dosyalarını gerı getırmenın bır yolu var mı? Auto save dosyalarının hepsini silmiş.

Kayıtlı oyun oluşturulamadı hatasından anlaşılıyor sorun. Otomatik save dosyasıda yoksa geri alabileceğini düşünmüyorum. Keşke yeniden deneseydin veya biraz daha oynadıktan sonra kaydetmeyi deneseydin.

Kayıtlı oyun oluşturulamadı hatasından anlaşılıyor sorun. Otomatik save dosyasıda yoksa geri alabileceğini düşünmüyorum. Keşke yeniden deneseydin veya biraz daha oynadıktan sonra kaydetmeyi deneseydin.

Hiçbir şekilde kaydetmedi, 15-20 dakika daha denedim sonra kapadım. Bayağı moralim bozuldu

Çok normal hocam emeğiniz gitti sonuçta bir de eğer sistem iyi değilse FPS sorunu yaşaya yaşaya oynadıysanız zevk vermemesinden dolayı oynamamak bile içinizden gelebilir.
6700 xt ile 50-55 arasinda aliyorum,fps cok problem degil ama guncelleme gelene kadar bekleyecegim,boyle oyun olmaz.

6700 XT ile 50-55 arasinda aliyorum, FPS cok problem degil ama guncelleme gelene kadar bekleyecegim, boyle oyun olmaz.

Evet her ne kadar grafik olarak güzel olsa da tabii ben oynamadım oynamam da mümkün değil elimdeki laptopla ancak gördüğüm kadarıyla dediğim gibi grafikleri gayet güzel. Ancak yeni çıktı ve haliyle hataları olacaktır. Beklemekte fayda var hem bu sayede biraz daha FPS artışı olacaktır diye düşünüyorum optimizasyon konusunda şikayetleri çok fazla çünkü.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı