Starfield, Skyrim ve Fallout 4'ün toplamından daha fazla, 250.000'den fazla diyalog satırına sahip

onu çıkınca görürüm ama baktığım kadarıyla redditte 3050 ti ile sıkıntı çekmezsin diyenler var. Rdr2yi ultra ayarlarda iyi oynatan bir bilgisayar starfieldi orta ayarlarda oynatır bence. Tabii dediğiniz kadar kötü olursa da geforce now bekleyeceğim mecbur. Ama benim anlayamadığım bir şey var. Bu oyunun sistem gereksinimlerini yazan eleman sıkıntılı mı yoksa cidden bilmediğimiz sihirli bir büyü falan var mı işin içinde?

Bence o Kadar'da değil bir şekilde oynar karışık ayar yaparak.

RX6700 nasıl oynayacağimi merak ediyorum.
Grafik ayarlarında 1 saat harcama vakti

Bence o Kadar'da değil bir şekilde oynar karışık ayar yaparak.

RX6700 nasıl oynayacağimi merak ediyorum.
Oyun minimum 8 vram istiyor Nasıl o kadar da olmasın ?
Hadi 8 vram değilde 6 vram olsa bile 4 gb vram ile strafield çok ama çok zor.

RDR 2 2018 yapımı bir oyun. 3050/3050ti kartlar ise 2021 2022 nin kartları yani rdr 2 yüksek ayarda oynamanız 2023 yılında çıkacak bir oyun içinde kıstas olmamalı. Masaüstü bir sistem olsa oynanır derdim ancak laptoplar 3 4 seneden sonra özellikle oyunlarda kullanılabilirliği yani alınan performans, fps azalıyor.

Laptopum daha yavru henüz 1 yaşını doldurmadı. Rdr2yi kıyas gösterme sebebim oyunun grafiklerinin çok özenle yapılmış olması ve zaten Rdr2yi ultrada oynatıyor bunu da ultrada oynatır demiyorum. Orta ayarlara en azından yeteceğini düşünüyorum bilgisayarın. Umarım haklı çıkarım da oynarım bu oyunu

Benim laptobum da sizinkiyle aynı özellikte ancak benim ki 1 yaşını doldurdu ellerinizden öper
Bende starfield i laptobumda oynamak isterim ancak dediğim gibi min8 vram isteyen bir oyun için 4 vram bir laptopla oynamak çok zor. Umarım siz haklı çıkarsınız

Hocam en kötü geforce nowa gelirse (ki bildiğim kadarıyla geliyor) nvidianın ellerinden öpüp paraya kıya kıya oradan oynamayı düşünüyorum. İdeal olanı ekstra masraf çıkmadan oynayabilmek. Oyunu çamur grafiklerle drop yemediğim sürece oynamak da benim için sıkıntı değil aslında. Starfield'ı gördüğüm günden beri oynamak istiyorum dağı taşı aşar oynarım bu oyunu.

Evet doğrudur ama oyunu sistem gereksinimlerine aldanmamak lazım çıkış günü her şey belli olacak ama bir şekilde rahat oynar diye düşünüyorum.

Ben mesela her şeyi yüksek alsam ve 50FPS oynasam benim için fazlasıyla yeterli olacaktır.

Çeviri oyun çıktığı gibi gelecek. Hatta artık AC oyunlarını da aldılar büyük ihtimalle onun da çevirisi gelecek.

Bir gezegende dinamik bir şekilde üst kurup, kolonileşmek en büyük arzum. Saatlerimi gömeceğim bu oyuna

Oyunun 350-400 saat sürmesi, bir tık tedirgin etmiyor değil. Zamanında Dying Light 2 için de oyunu bitirmek, 500 saat alacak deniyordu. Bir süre sonra oyun aşırı tekrara sarıyordu ve 500 saatten ziyade ortalama 100 saat oynanabilecek bir oyundu. Umarım oynanış süresini uzun tutmak için gereksiz sahnelere yer vermemişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…