Burak52TR Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2015 Mesajlar 1.534 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel İşsiz 18 Haziran 2023 #41 @Anonymous Çeviri 250.000 satır işinin altından anca siz kalkarsınız. Kolay gelsin.
Cheppiox Decapat Katılım 18 Nisan 2021 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #42 490836 dedi: Arkadaşlar bahsettiğiniz çeviri ekibi aylık 50TL'ye üyelik satan ekip mi? Genişletmek için tıkla... Geçenlerde burada Starfield'a yama yapacaklarını duyurdular.
490836 dedi: Arkadaşlar bahsettiğiniz çeviri ekibi aylık 50TL'ye üyelik satan ekip mi? Genişletmek için tıkla... Geçenlerde burada Starfield'a yama yapacaklarını duyurdular.
Halil Talha Akçelik Megapat Katılım 5 Şubat 2016 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #43 Yani gelecekten kastım yapımına başlanacak. Jesus Wicked dedi: Çeviri nasıl oyun çıktığı gibi gelecek anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Anonymous Çeviri tarafından yamaya başlanacak direk çıktığı gibi gelecek anlamında demedim.
Yani gelecekten kastım yapımına başlanacak. Jesus Wicked dedi: Çeviri nasıl oyun çıktığı gibi gelecek anlatır mısın? Genişletmek için tıkla... Anonymous Çeviri tarafından yamaya başlanacak direk çıktığı gibi gelecek anlamında demedim.