Starfield Türkçe Yama [Beta Yayında] - Anonymous Çeviri

Kardeşim Deathloop yamasını yapan sahıs Bethesda ile görüşüp yamayı yapmış. Ücretsiz sunulduğu takdirde bizim için sorun olmaz aksine seviniriz bu duruma demişler. Yani anemuscu kitle buradan yazıyor ama şikayet gittiğinde kabul etmeyeceklerdir.

Ben önceden de dedim.
İstediğim tek bir şey var, bu oyun çapı çok geniş ve Bethesda'nın seneler sonra kurduğu yeni evrene ait bir oyun.
Böyle bir oyun ilmek ilmek işlenerek çevrilmelidir.

Şimdi dürüst olalım sayın karşı çıkanlar bu oyunu gönüllü çevirmek isteyenler çevirmeye kalksa hep aynı şey olur.

Ne zaman bu tür büyük çaplı diyaloglu oyun gönüllü çevrilmeye başlasa:

%10 çeviri: Hep hızlı olur genelde ilk hafta gelinir bu noktaya.
%25 çeviri: 1,5 ay sürer genelde bu noktadan sonra genelde çevirmenin hevesi kaybolmaya ve başka işlerini bahane ederek geciktiğini vurgular.
%50 çeviri: 4 ayda ya gelir ya gelmez bu noktadan sonra çevirmenler tamamen bu çevirme işini canı sıkıldığında günde 10 30 dakika ayırarak yapar.
%95-100 çeviri: Çevirmen tamamen sıkıldığı için aylar sürebilir belki de proje iptali veya az ihtimal ile devri olabilir. Ama bu noktaya gelmesi çok uzun sürer.

Bu yüzden lütfen bizim bunu para için yapan adamları desteklememizi dert etmeyiniz. @DemirKipi kardeşimin de dediği gibi eğer bu konuda derdiniz var ise ücretsiz modlara karşıda derdiniz olmalıdır yoksa bunu doğal olarak sadece bize veya Anonymous Çeviri'ye bir takıntınız var olarak algılanıyor ki ben öyle düşünüyorum.

İzin verin biz paramızı verelim güzelce lore bağlı çevrilmiş yamanız ile oynayalım. Sizde eğer derdiniz var ise bizden değil lütfen ücretsiz modlardan başlayın bu işin kökünü kurutmaya. Zaten onları bitirirseniz bu işte biter. Onlarla derdiniz yok ise bizimle derdiniz olmaya hakkınız yok çünkü o da yasak bu da yasak değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun ön yüklemesi açıldı,dil dosyaları da gözüküyor.Çalışmaya başlandı mı acaba?Bence çıkışına kadar bir makine çeviri yapılabilir idare etmelik.

Halen daha paralı yama diye ağlayanlar var mı ya? Abicim siz önce gidin bir oyunu satın alın da sonra gelin boş yapın.

Korsanı çıkmaz belli bir süre. Oyunda Denuvo olacak büyük ihtimalle.

Game Pass 1 Aylık alsınlar bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…