Starfield Türkçe yama Game Pass versiyonunda çalışır mı?

Kelsza

Hectopat
Game Pass versiyonunda Starfield nexus Mods'ta çıkan Türkçe yama ya da herhangi bir yama çalışır mı? Yani belki saçma bir soru sordum ama en azından yarın deneyecek olanlar denedikten sonra yazabilir mi buraya?

Nexus moddaki makine çevirisini bilmem ancak Calypso ekibinin çevirmiş olduğu yama gamepasste çalışmakta. İlgili konuyu inceleyebilirsin;

Genelde %AppData%>Local'e geldiğiniz zaman oyun dosyaları oluyor, yoksa şifreli dosyalara erişmeniz lazım.

Eğer ki oyunun dosyalarına erişim sağlayabiliyorsanız MUHTEMELEN evet çalışır.

Nexus moddaki makine çevirisini bilmem ancak Calypso ekibinin çevirmiş olduğu yama gamepasste çalışmakta. İlgili konuyu inceleyebilirsin;
Teşekkürler hocam.
Eğer ki oyunun dosyalarına erişim sağlayabiliyorsanız MUHTEMELEN evet çalışır.
Bazı oyunlarda olmuyordu diye açmak istedim konuyu inşallah oluyordur.

Ben hayatımda 2. defa Türkçe yama kurmaya çalıştığım için şu an beceremiyorum hangi dosyayı nereye atacağımı anlamadım :D yardımcı olabilecek varsa fotoğraf atarım.

Nexus Mods'da 2 tane şey indireceksin. Biri Türkçe çeviri modu diğeri font modu. ZIP'ten çıkarıp ikisini de oyunun kurulu olduğu yere atacaksın. Game Pass oyunları genelde şuraya yüklenir; "C:\xboxgames" ben denedim ve Türkçe oldu.

Bunu XBOXGames -> Starfield -> Contentin içine kur bitti.

Bunu XBOXGames -> Starfield -> Contentin içine kur bitti.
Nexus Mods'da 2 tane şey indireceksin. Biri Türkçe çeviri modu diğeri font modu. ZIP'ten çıkarıp ikisini de oyunun kurulu olduğu yere atacaksın. Game Pass oyunları genelde şuraya yüklenir; "C:\xboxgames" ben denedim ve Türkçe oldu.
Hallettim yok kurcalayıp yaptım da türkçe yamayı sildim beğenmediğimden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı