Teşekkürler hocam.Nexus moddaki makine çevirisini bilmem ancak Calypso ekibinin çevirmiş olduğu yama gamepasste çalışmakta. İlgili konuyu inceleyebilirsin;
Starfield Türkçe Yama (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) - Otomatik Güncelleme Destekli
Starfield oyunu güncel oyun sürümü ile tamamen uyumlu olacak şekilde Calypso ekibi tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir. Yama düzenlenmiş makine çevirisidir. Çoğu oyuncu makine çevirisi ile düzenlenmiş makine çevirisini aynı sanıyor, bu büyük bir yanılgı! Düzenlenmiş makine çevirileri daha kaliteli...www.technopat.net
Bazı oyunlarda olmuyordu diye açmak istedim konuyu inşallah oluyordur.Eğer ki oyunun dosyalarına erişim sağlayabiliyorsanız MUHTEMELEN evet çalışır.
Oldu mu hocam denediniz mi? Ben de deneyeceğim az kaldı oyunun yüklenmesine.Teşekkürler hocam.
Bazı oyunlarda olmuyordu diye açmak istedim konuyu inşallah oluyordur.
Ben hayatımda 2. defa türkçe yama kurmaya çalıştığım için şuan beceremiyorum hangi dosyayı nereye atacağımı anlamadımOldu mu hocam denediniz mi? Ben de deneyeceğim az kaldı oyunun yüklenmesine.
Ben hayatımda 2. defa Türkçe yama kurmaya çalıştığım için şu an beceremiyorum hangi dosyayı nereye atacağımı anlamadımyardımcı olabilecek varsa fotoğraf atarım.
Starfield Türkçe Yama (Düzenlenmiş Makine Çevirisi) - Otomatik Güncelleme Destekli
Starfield oyunu güncel oyun sürümü ile tamamen uyumlu olacak şekilde Calypso ekibi tarafından Türkçe'ye çevrilmiştir. Yama düzenlenmiş makine çevirisidir. Çoğu oyuncu makine çevirisi ile düzenlenmiş makine çevirisini aynı sanıyor, bu büyük bir yanılgı! Düzenlenmiş makine çevirileri daha kaliteli...www.technopat.net
Bunu XBOXGames -> Starfield -> Contentin içine kur bitti.
Hallettim yok kurcalayıp yaptım da türkçe yamayı sildim beğenmediğimden.Nexus Mods'da 2 tane şey indireceksin. Biri Türkçe çeviri modu diğeri font modu. ZIP'ten çıkarıp ikisini de oyunun kurulu olduğu yere atacaksın. Game Pass oyunları genelde şuraya yüklenir; "C:\xboxgames" ben denedim ve Türkçe oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.