Starfield XCloud'da nasıl?

halimoo

Hectopat
Daha fazla  
Oyunu XCloud'dan VPN ile oynayan varsa performansı nasıl? Şu anki PC'm ile 40 FPS civarı alıyorum (Low) normal oyunda eğer xCloud iyiyse Game Pass'i Ultimate yapmayı düşünüyorum. Fikirleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu XCloud'dan VPN ile oynayan varsa performansı nasıl? Şu anki PC'm ile 40 FPS civarı alıyorum (Low) normal oyunda eğer xCloud iyiyse Game Pass'i Ultimate yapmayı düşünüyorum. Fikirleriniz neler?

İnternetinize kalmış bir şey hocam tamamen. Ben şimdi öğrendim XCloud'a geldiğini. Bakacağım şimdi deneyeceğim.

Ben Amazon Fire TV Stick üzerinden oynadım xCloud ile. Oynanıyor ama grafik kalitesinde dalgalanmalar oldu. Ama PC üzerinde denemedim. Deneyip bilgi veririm akşam.

Ben denedim internetim 100Mbps yaklaşık 70Mbps gibi bir sonuç da elde ediyorum. Monitörüm 1080p hareket etmediğim veya az hareket eden şey olduğunda 1080p ama hareket ederken 900p gibi hissettiriyor. Gecikme konusunda sıkıntı yok anında algılıyor.

1694016472663.png

Bir tane çektiğim fotoğraf. 1.30 saat civarı oynadım ve çok hoşuma gitti. 30 FPS olduğuna bakma kalit idare eder. Bilgisayar ile konsol 30 FPS arasında fark var.

Eki Görüntüle 1934122

Bir tane çektiğim fotoğraf. 1.30 saat civarı oynadım ve çok hoşuma gitti. 30 FPS olduğuna bakma kalit idare eder. Bilgisayar ile konsol 30 FPS arasında fark var.
Teşekkürler. Grafik kalitesi yüksek mi fotodan çok anlamadım. Mesela bende low+fsr ve bu fotodaki çatışmada düşmanlar falan biraz bulanıktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı