Sürprizbozan Starfield'ı bitirdim mi?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

hakanyagar

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. Starfield'da son yerde yıldız doğan oldum. Credits sahnesi geldi, ondan sonra tekrardan locaya gönderdi beni. Sarahla falan konuştum, Vladimir'e gitmemi istedi. Yani demem o ki oyun bitti mi, hikaye tekrardan başa mı sardı. Anlayamadım?

Evet. Ng+ denen bir mod bu kısaca statların dışında bütün evren sıfırlandı ve farklı bir paralel evrene geçtin. Görevleri tekrar yapabilir, gezebilir, farklı tercihler yapabilirsin. Sonra tekrar bitirip baştan başlayabilirsin böyle böyle sonsuza dek gidebilirsin.

Evet. Ng+ denen bir mod bu kısaca statların dışında bütün evren sıfırlandı ve farklı bir paralel evrene geçtin. Görevleri tekrar yapabilir, gezebilir, farklı tercihler yapabilirsin. Sonra tekrar bitirip baştan başlayabilirsin böyle böyle sonsuza dek gidebilirsin.

Teşekkür ediyorum cevabınız için bir şey daha soracağım. Ben oyuna başladığımda hiç ana görev yapmadım, yani Full yan görev falan takıldım. Sonra ana görevlere geçtim ama nedense çok kısa sürdü, yani 10 saatte falan bitti. Bunun nedeni yaptığım yan görevlerin bazı ana görevlere temas etmesinden falan mı kaynaklı?

Teşekkür ediyorum cevabınız için bir şey daha soracağım. Ben oyuna başladığımda hiç ana görev yapmadım, yani Full yan görev falan takıldım. Sonra ana görevlere geçtim ama nedense çok kısa sürdü, yani 10 saatte falan bitti. Bunun nedeni yaptığım yan görevlerin bazı ana görevlere temas etmesinden falan mı kaynaklı?

Hayir. Tum bethesda oyunlari boyle.

Bethesda'nın kaliteli ana görev vaadi asla olmadı. Oyunun alayı evren ve yan görevleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00