Starfield'ı nasıl buldunuz?

Jedi survivor ilk cıktığında oynanamaz haldeydi şimdi bak gıcır gıcır oyun daha cıkmadı ve cıktıktan sonra patch gelecektir.
Benim pek umudum yok ama umarım öyle olur. AMD hangi oyuna sponsor olsa rezalet optimizasyon ile çıkıyor.

Oyunu oynamadım ama izlediğim kadarıyla oyunun ambiyansı çok kötü. Şehirler ölü gibi geldi. NPC'ler ruhsuz. Diyaloglar, seslendirmeler ve yüz animasyonları da Fallout 4 ün aynısı.

Bunun dışında henüz denemediğim için kesin bir yargıya varmak istemiyorum ama combatı da oyunun zayıfmış. Bunca yıldan sonra Fallout 4 ün üstüne ne eklediniz siz diye düşünüyor insan.

Gezegene iniş ve kalkışta gördüğüm kadarıyla birbirini tekrar eden sinematiklerden ibaret oyuncuya kontrolü vermiyor.

Genel olarak bana yeni nesil bir oyun hissiyatı vermedi.

Bir Bethesda oyunu olduğu için zaten çok fazla hype ım yoktu ama videoları gördükçe bethesda stüdyosunda zamanın 2015 yılında hapsolmuş olduğuna emin oldum.

Ben bu halini de beğendim ama kesinlikle beklediğim gibi değildi daha iyisini bekliyordum ben.

Optimizasyon disinda harika gibi. 4070 ve R5 7600X ile 1080p Ultrada 70 80 fps almak uzdu. DLSS 2 modu geldi 3 gelirse tadindan yenmez.

İkinci Dünya Savaşı'na meraklı arkadaşlar bilirler... Papaşalar vardır tırrrrrrt diye gider hakimiyeti zordur. Veya yarı otomatik Tokarev'ler... Reel hayatta kurma kolunu ne zaman çekseniz mermiyi namluya sürerken bir takılması olur... Bu oyun da Rus silahları gibi... Havalı görünüyor ama sıkıntılı... Uzay özelinde düşünürsek eğer hala sanırım Elite Dangerous orada bir yerde kaliteli bir yapım olarak kalacak... Ama böyle bir yapımın da gelecekteki daha iyi olacak olan uzay simülasyon/rpg oyunları için iyi bir işaret feneri olacağından eminim. Bethesda değişik şeyler denemek istiyor anlıyorum. Ama ben bir oyuncu olarak Starfield yerine Elder Scrolls 6 görmek isterdim...

6 Eylülde detaylı inceleme yazarım.

Oyunu nereden indiriyorsunuz güvenilir yer bulamadım.

Oyunu nereden indiriyorsunuz güvenilir yer bulamadım.

Steam'den Premium Edition alırsan oynamaya başliyorsun standart sürüm alanlar ve Game Pass'ten oynayacaklara oyun 6 Eylül'de açılacak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…