Starfield'ı sevmedim

Peki GTA mı CP77 mi? Kısa bir karşılaştırma yapar mısınız?
Kıyaslama bile yanlış Cyberpunk tabikide

5-6 kere bitirmişimdir Witcher serisini

Bu arada oyunu dün deneme fırsatım oldu ve şunu söyleyebilirim ki ben Witcher 3ten sonra last of us harici ne god of war ne cyberpunk ne rdr2yi adam akıllı oynayamadım sarmadı yani kendimi zorlasam bile. Ama dün oyunu ilk açtığımda mmm gemi bile sürülmüyor bu nasıl oyun 10 dk sonra silerim bari npclere filan sıkayım gibi düşünerek başladığım oyun beni okadar sardı ki o korsanların mekanını basmalar vuruş hissi oyunun dünyası vs neden bilmiyorum acayip hoşuma gitti ve 10 dk sonra silerim dediğim oyunu 7 saat oynadım. Herkesin beklentisi isteği zevki farklı bana göre güzel oyun.

900 TL cebimde şu an, optimizasyonu kötüymüş ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
900 TL cebimde şu an, optimizasyonu kötüymüş ama.
Evet o konuda, sorun optimizasyon mu yoksa bizim sistemler mi eski kaldı anlamadım ama 130 watt rtx3060 olan laptopumda ultrada fps 30un altına düşüyor bazı noktalarda ve komik birşey daha söyleyeyim low ayarlarda 38 40 fps veriyor ultrada 30 32 fps verdiği yerde. Çok garip gerçekten.

Herkes ekran kartından dem vuruyor da, asıl sıkıntı işlemci bu oyun için. i5 11400'ün verebildiği 50-55 FPS New Atlantis'de. Ben de tertemiz 2K çözünürlükte oynuyorum 3060ti ve DLSS ile.

Hocam 40. Saatten sonra oyunun ne kadar baydığını göreceksiniz.

Oyunun tek artısı çeşitli yan hikayeler.

Hocam 40. Saatten sonra oyunun ne kadar baydığını göreceksiniz.
Hocam oyunda mini game kart oyunları vs gibisinden şeyler var mı? Ben 10 saat civarı oynadım henüz denk gelmedim ama sormak istedim mesela Fallout 4te oyun kartuşları vardı eski atari oyunları benzeri oyunlar oynanabiliyordu.
Hocam gayriresmi mod var dlss desteği getiren ama pek etkisi olmuyor umarım resmi dlss in etkisi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…