Starfield'ı Steam'den almak

596518

Centipat
Selam dostlar konuyu açma amacım tamamen merak konuyu gelecek olursak Starfield'ı Steam üzerinden ön sipariş verme konusundaki düşünceleriniz neler? Yazarsanız mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınabilir bence, alırken ben de Steam üzerinden almayı düşünüyorum. Kütüphanemde kalıcı olarak durması hoşuma gidiyor. Ayrıca oyun devasa olacak ve ben bu tür oyunları %100 yapmadan bırakamayan birisiyim, yani Game Pass üzerinden de alsam 7/24 oynayıp bitirmedikten sonra yine neredeyse oyunun kendi fiyatına yakın aylık Game Pass ücreti ödemiş olurum. O yüzden aldığım vakit Steam'den alırım kafam estiğinde girer oynarım.

Fiyatı çıkışa yakın zamlanır diye düşünüyorum. O yüzden oyunu çıktığı gibi oynamak istiyorsanız şimdi almak daha mantıklı. Aceleniz yoksa Bethesda oyunları yıllandıkça iyi indirimlere giriyor.
Hali hazırda gamepass üyeliğiniz varsa almanıza gerek yok.
Oyun çıkacağı vakit gamepass alıp oynayabilirsiniz fakat gamepass'a zam gelmeyeceğinin de garantisi yok ve kura göre fiyatını düzeltirlerse aylık 200TL gamepass görecek olabiliriz. Bunu da unutmamak lazım.

Bu fiyata değer mi vs. diye soruyorsanız yapacak bir şey yok, kur malum ona rağmen 60-70 dolardan daha uygun.

Ben kesinlikle Steam takıntısı olan bir insan değilim, oyun nerede ucuzsa orada oynarım fakat konu Starfield gibi hem aşırı beklediğim hemde aşırı uzun süren bir oyunsa tercihim kesinlikle abonelikli sistemlerden yana olmaz. Bu tarz oyunları aboneliğimin süresi bitecek diye kasa kasa aceleyle değil rahat rahat keşfede keşfede saatlerini gömerek oynamak lazım bence. Ben o yüzden Steam'den ön sipariş verdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı