Starfield'ın metacritic puanı sizce kaç olur?

Modlarla halleder mis gibi oynarız ama dediğiniz gibi oyunun kendisinde vuruş hissi kötü gibi duruyor.

Geçen ön sipariş verdim benim yakınım oyun şöyle böyle dedi Starfield Direct izledim oyunu iade ettim hemen Baldur's Gate 3 aldım yerine Starfield'da vuruş hissi beğenmedim grafik beğenmedim çoğu gezegeni AI yapacak el yapımı değil uzay gemisi işi pek iyi değil gibi hayalimden çok uzak duruyor No Man's Sky V2 olmaz umarım.

Geçen ön sipariş verdim benim yakınım oyun şöyle böyle dedi Starfield Direct izledim oyunu iade ettim hemen Baldur's Gate 3 aldım yerine Starfield'da vuruş hissi beğenmedim grafik beğenmedim çoğu gezegeni AI yapacak el yapımı değil uzay gemisi işi pek iyi değil gibi hayalimden çok uzak duruyor no man's sky V2 olmaz umarım.

Hocam oyun güzel çıkarsa pişman olabilirsiniz iade ettiğinize oyunun eksikleri dahi olsa 2 3 modla oyun bir şahesere dönüştürülebilir.

Hocam oyun güzel çıkarsa pişman olabilirsiniz iade ettiğinize oyunun eksikleri dahi olsa 2 3 modla oyun bir şahesere dönüştürülebilir.

Pişman olacak ne var Game Pass'ten oynarım güzelse alırım kaldı ki Baldur's Gate 3 kadar iyi olma ihtimali yok dediğim şeyler mod işi değil modla oynamak için Baldur's Gate 3 yanına Skyrim aldım mod kurup onu oynarım.

Pişman olacak ne var Game Pass'ten oynarım güzelse alırım kaldı ki Baldur's Gate 3 kadar iyi olma ihtimali yok dediğim şeyler mod işi değil modla oynamak için Baldur's Gate 3 yanına Skyrim aldım mod kurup onu oynarım.

Game Pass'iniz varsa oradan oynarsınız ama oyunun zam yeme ihtimali var gibi Spider-Man 2 ön sipariş fiyatı zamlanmıştı.

Game Pass'iniz varsa oradan oynarsınız ama oyunun zam yeme ihtimali var gibi Spider-Man 2 ön sipariş fiyatı zamlanmıştı.

Yer yiğecekte Baldur's Gate 3 de 2. zammı yer bence 800 lira 30 dolar yemese dahi istediğimi veremeyen oyun almak yerine isteklerimi fazlasıyla karşılayan oyun aldım.

@392578 ne bu toxiclik.

Son düzenleme:
@Adonis31 toxiclik değil yorumların saçma geldi gerekli emojiyi attım. Daha çıkmamış bir oyun için oyk vuruş hissi yok şu yok bu. Uzay temalı oyunlara aklım yetmiyor deseydin, daha doğru bir yorum olurdu :D.

Videoda vuruş hissi anlaşılıyor anlayamazsan o senin sorunun oyun strateji değil bir şey değil akıl yetecek ne var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00