Serinin büyük bir fanıyım ama sorunun cevabını bilmiyorum. Ufak bir tahminim var, Tok'ra'nın metabolizma hızlandıran bilekliklerini taktıklarında yapımına engel oldukları gemi gibi köleleştirilen gezegenlerde yapılıyor olabilir mi?
Serinin büyük bir fanıyım ama sorunun cevabını bilmiyorum. Ufak bir tahminim var, Tok'ra'nın metabolizma hızlandıran bilekliklerini taktıklarında yapımına engel oldukları gemi gibi köleleştirilen gezegenlerde yapılıyor olabilir mi?
Sg-1 ile Atlantis galiba sg-1 7.sezon finali mi 8 ile beraber mi artık hatırlamıyorum tekrar izlemeyi de gözüm yemiyor aynı dönemde devam ettiler. Spin off. Universe ise son çıkan düzgün işti. Daha sonra seriye bir ara verildi tam ara verildi.
Origins isimli toplam süresi 1.5 saat eden dizimsi işi hiç ortaya atmıyorum. Rezalet bir işti. Ne gerek vardı. Aklımdan da sildim.
Senelerce devam edeceği ile alakalı yeni bir seri geliyor ile alakalı haberler okudum ama 10 seneyi geçkin süredir bir iş yok. Artık yakın zamanda eli yüzü düzgün bir iş göreceğimi sanmıyorum.
Unutmadan Richard Dean Andersonun sg-1 ile beraber aşırı yaşlanması da hep ilginç gelmiştir. Adam biraz çabuk çöktü.
Bu arada yıldız geçidi işi benim en heyecanlandığım iş. Işık hızına çıkmak zaten bir sorun çıkılsa bile onunla en yakın yıldıza gidip gelmesi aşağı yukarı 9 sene sürüyor. Bu işi belki insanlık daha 200-300 yıl kadar çözmeyecek. Böyle olunca evrenin kestirmelerini kullanıp bir anda çok uzağa gitme fikri insanı heyecanlandırıyor.
İlginç çoğunuzun bilmediğini düşündüğüm bir bilgi vereyim. Sg-1 ile beraber senelerce ana kadroda jaffaların temsilcisi olarak diziye renk katmış Teal'c karakterini oynayan Christopher Judge God of War oyunlarında 2018 ile beraber Kratosun orijinal seslendirmelerini yapan isimdir. Alın bu bilgiyi ne yaparsanız yapın.