Starlink Türkiye'ye gelir mi?

kingyiğit123

Decapat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi. Gelir mi? Gelirse ne zaman gelir? Sınır komşularımız olan Gürcistan ve Yunanistan'a geldi bile çoktan. Gerçi çok da beklememek lazım. Daha 5G bile gelmedi.

Bilişim konusunda oldukça iyiyiz açıkçası ama Starlink fiyat açısından tuzlu olduğu için uzun süre gelmez emin ol 🤣

Elon Musk dayı şöyle 2-3 tane uydu fırlatsa gelecek de, sürekli erteliyorlar. Bir ara sitesinde yakında yazıyordu 7 ay geçti üstünden haber yok. Neymiş efendim Starship 7.uçuşunu yapacakmış.

Sorum başlıktaki gibi. Gelir mi? Gelirse ne zaman gelir? Sınır komşularımız olan Gürcistan ve Yunanistan'a geldi bile çoktan. Gerçi çok da beklememek lazım. Daha 5G bile gelmedi.

Hocam gelse bile bir halta yaramaz bu ülkede internet sağlayıcılarının sunduğu intenetin yüzde 50'sini bile kullanamıyoruz ne yaparlar ne ederler starlingi bile keserler imkansızı başarırlar.

Mevcut operatörler karşı. Turkcell altyapısını kullanan Netgsm'i bile sıkıştırıyorlar ucuz tarife veriyorsun diye bize getirip rekabete sokmazlar.
Bilişim konusunda oldukça iyiyiz açıkçası ama Starlink fiyat açısından tuzlu olduğu için uzun süre gelmez emin ol 🤣
Valla 2 senedir bekliyorum. Keşke gelse. Ne kadar olursa olsun abone olurum. Netgsm konusunda da çok haklısınız hocam. Türkiye'de büyük firmalar tekel haline geldi iyice. Aradan birileri fırlayınca hemen dava açıyorlar.

Vallahi 2 senedir bekliyorum. Keşke gelse. Ne kadar olursa olsun abone olurum. Netgsm konusunda da çok haklısınız hocam. Türkiye'de büyük firmalar tekel haline geldi iyice. Aradan birileri fırlayınca hemen dava açıyorlar.

Baksana habere :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Baksana habere :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam biliyorum bir akrabam TTNET'de çok üst düzey bir görevde. Başka bir akrabam da daha önce bütün GSM firmalarında mühendis olarak çalıştı. Şeytanın aklına gelmeyecek şeyler anlatıyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı