3D Artist Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 195 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Eylül 2022 #11 Termit dedi: Bir fikrim yok maalesef, bilene sormak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Bir şey yazınca 4 farklı seçenek sunuyor.
Termit dedi: Bir fikrim yok maalesef, bilene sormak lazım. Genişletmek için tıkla... Ben kullanıyorum. Bir şey yazınca 4 farklı seçenek sunuyor.
Termit Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #12 Ethem Efe dedi: Hocam sadece Life'in a bottle deneyin. Genişletmek için tıkla... Daha kötü oldu gibi. Dosya Ekleri life in a bottle.png 591 KB · Görüntüleme: 109
Ethem Efe dedi: Hocam sadece Life'in a bottle deneyin. Genişletmek için tıkla... Daha kötü oldu gibi.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 15 Eylül 2022 #13 Termit dedi: Evet arkadaşlar Starry AI'a kabul edildim toplam 8 kredim var ne istiyorsanız yazabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Grindment yazar mısın? Belki profil fotoğrafı yaparım bir şey çıkarsa. Ama tek T ile.
Termit dedi: Evet arkadaşlar Starry AI'a kabul edildim toplam 8 kredim var ne istiyorsanız yazabilirsiniz Genişletmek için tıkla... Grindment yazar mısın? Belki profil fotoğrafı yaparım bir şey çıkarsa. Ama tek T ile.
3D Artist Centipat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 195 Makaleler 1 Çözümler 3 15 Eylül 2022 #14 Termit dedi: Daha kötü oldu gibi. Genişletmek için tıkla... Bu kullandığınızın DALL-E 2 olduğuna emin misiniz? Daha çok ücretsiz versiyon gibi geldi bana. Ve Resimlerin sağ altında renk barları olması lazımdı orijinalinde.
Termit dedi: Daha kötü oldu gibi. Genişletmek için tıkla... Bu kullandığınızın DALL-E 2 olduğuna emin misiniz? Daha çok ücretsiz versiyon gibi geldi bana. Ve Resimlerin sağ altında renk barları olması lazımdı orijinalinde.
Termit Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #15 3D Artist dedi: Ben kullanıyorum. Bir şey yazınca 4 farklı seçenek sunuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam argoyu seçmem lazımmış :/
3D Artist dedi: Ben kullanıyorum. Bir şey yazınca 4 farklı seçenek sunuyor. Genişletmek için tıkla... Hocam argoyu seçmem lazımmış :/
igdlacc Kilopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 165 15 Eylül 2022 #16 3D Artist dedi: Bu kullandığınızın DALL-E 2 olduğuna emin misiniz? Daha çok ücretsiz versiyon gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi, DALL-E 2'nin oluşturduğu görüntüler bu kadar kötü olmamalı diye düşünüyorum.
3D Artist dedi: Bu kullandığınızın DALL-E 2 olduğuna emin misiniz? Daha çok ücretsiz versiyon gibi geldi bana. Genişletmek için tıkla... Bana da öyle geldi, DALL-E 2'nin oluşturduğu görüntüler bu kadar kötü olmamalı diye düşünüyorum.
M Melih5 Femtopat Katılım 31 Ağustos 2022 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #17 Erdoğan Thor olsun. Merak ettim ne çıkacak acaba.
Termit Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2022 #18 igdlacc dedi: Bana da öyle geldi, DALL-E 2'nin oluşturduğu görüntüler bu kadar kötü olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın starry AI'ı dall e 2 diye görmüşüm ikisine de aynı anda giriş yapmıştımda. Adminin başlığı değiştirmesi için ne yapmam gerek başkalarının umudunu kırmayalım.
igdlacc dedi: Bana da öyle geldi, DALL-E 2'nin oluşturduğu görüntüler bu kadar kötü olmamalı diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın starry AI'ı dall e 2 diye görmüşüm ikisine de aynı anda giriş yapmıştımda. Adminin başlığı değiştirmesi için ne yapmam gerek başkalarının umudunu kırmayalım.
5 569801 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 3.159 Makaleler 4 Çözümler 40 15 Eylül 2022 #19 Termit dedi: Kusura bakmayın starry AI'ı dall e 2 diye görmüşüm ikisine de aynı anda giriş yapmıştımda. Adminin başlığı değiştirmesi için ne yapmam gerek başkalarının umudunu kırmayalım. Genişletmek için tıkla... Raporlamanız gerek konuyu.
Termit dedi: Kusura bakmayın starry AI'ı dall e 2 diye görmüşüm ikisine de aynı anda giriş yapmıştımda. Adminin başlığı değiştirmesi için ne yapmam gerek başkalarının umudunu kırmayalım. Genişletmek için tıkla... Raporlamanız gerek konuyu.
Ethem Efe Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 8.043 Makaleler 1 Çözümler 24 Yer Kocaeli gölcük Daha fazla Sistem Özellikleri 4060Tİ 16 GB RAM Ryzen 5 5500 Cooler Master 120L XTB 1 TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Eylül 2022 #20 Termit dedi: Daha kötü oldu gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mid Journey üzerinde yaptığımda bu sonuç çıkmıştı. Termit dedi: Kusura bakmayın starry AI'ı dall e 2 diye görmüşüm ikisine de aynı anda giriş yapmıştımda. Adminin başlığı değiştirmesi için ne yapmam gerek başkalarının umudunu kırmayalım. Genişletmek için tıkla... Evet dall e 2 bu kadar kötü yapamaz ya.
Termit dedi: Daha kötü oldu gibi. Genişletmek için tıkla... Hocam ben mid Journey üzerinde yaptığımda bu sonuç çıkmıştı. Termit dedi: Kusura bakmayın starry AI'ı dall e 2 diye görmüşüm ikisine de aynı anda giriş yapmıştımda. Adminin başlığı değiştirmesi için ne yapmam gerek başkalarının umudunu kırmayalım. Genişletmek için tıkla... Evet dall e 2 bu kadar kötü yapamaz ya.