3D Artist
Centipat
- Makaleler
- 1
Bir fikrim yok maalesef, bilene sormak lazım.
Ben kullanıyorum. Bir şey yazınca 4 farklı seçenek sunuyor.
Bir fikrim yok maalesef, bilene sormak lazım.
Hocam sadece Life'in a bottle deneyin.
Grindment yazar mısın? Belki profil fotoğrafı yaparım bir şey çıkarsa. Ama tek T ile.Evet arkadaşlar Starry AI'a kabul edildim toplam 8 kredim var ne istiyorsanız yazabilirsiniz![]()
Daha kötü oldu gibi.
Ben kullanıyorum. Bir şey yazınca 4 farklı seçenek sunuyor.
Bana da öyle geldi, DALL-E 2'nin oluşturduğu görüntüler bu kadar kötü olmamalı diye düşünüyorum.Bu kullandığınızın DALL-E 2 olduğuna emin misiniz?
Daha çok ücretsiz versiyon gibi geldi bana.
Bana da öyle geldi, DALL-E 2'nin oluşturduğu görüntüler bu kadar kötü olmamalı diye düşünüyorum.
Raporlamanız gerek konuyu.Kusura bakmayın starry AI'ı dall e 2 diye görmüşüm ikisine de aynı anda giriş yapmıştımda.
Adminin başlığı değiştirmesi için ne yapmam gerek başkalarının umudunu kırmayalım.
Hocam ben mid Journey üzerinde yaptığımda bu sonuç çıkmıştı.Daha kötü oldu gibi.
Evet dall e 2 bu kadar kötü yapamaz ya.Kusura bakmayın starry AI'ı dall e 2 diye görmüşüm ikisine de aynı anda giriş yapmıştımda.
Adminin başlığı değiştirmesi için ne yapmam gerek başkalarının umudunu kırmayalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.