Starset

EdenDaTa

Decapat
Katılım
11 Temmuz 2019
Mesajlar
336
Çözümler
3
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Uluslararası Ticaret ve Finansman Öğrencisi
Merhabalar,

Bir Starset hayranı olarak şunları söylemeliyim ki, Dustin Bates'in konserini Türkiye'de canlı dinlemek için her şeyi yapardım.
Technopat Sosyal platformunda da benim gibi Starset hayranı olan insanlar varsa bu konunun altına yazarlarsa çok sevinirim çünkü Starset diğer müzik gruplarından çok farklı ve dinleyici sayısıda oldukça az.

Benim favorim; My Demons, Antigravity, It Has Begun, Manıfest, Where The Skıes End, Into The Unknown...

16.jpg
 
Çok geç olabilir ama yalnız değilsin, starset tek kelime ile bir efsane. Benim favorilerim, richocet, die for you, my demons, Halo, echo, it has begun.
 
TR'de kitlesi o kadar az olan bir grup ki anlatamam. Forumda bile 2 tane konusu var sadece. En sevdiğim grup kendileri dediğin gibi Türkiye'de konserleri olsa kıyamet kopmadıkça o konsere giderdim. Uzay ve okyanus temaları zaten çok hoşuma gidiyordu bu grup daha da sevmemi sağladı. Her şarkılarına bayılsam da benim favorilerim : Perfect Machine , Everglow , Gravity Of You , Dark On Me , Let it Die ve Unbecoming. Bu arada eğer yanlış bilmiyorsam MNQN adlı grubun solisti de Dustin. Benim gibi daha fazla Starset şarkısı duymaya açsanız gidip bakın derim.
 

Benzer konular


Geri
Yukarı