"Start PXE over IPv4" hatası

eminzsei

Decapat
Makaleler
3
Daha fazla  
RAM
8 GB Ram
SSD veya HDD modeli
izoly
Ekran kartı
AMD Radeon HD 7600M
İşlemci
i5-3230
Merhaba öncelikle, geçen seneden beri sürekli olarak kullandığım işletim sistemi crackli Windows 10. Geçen haftadan beri birkaç kez art arda sistem çöktü. Ekran kartım biraz eski olduğundan sorunun ekran kartı olabileceğinden şüphelendim fakat sorun ekran kartı değildi. Bir süre sonra SSD'yi görmemeye başladı. Format esnasında %94'te kalıp SSD'yi görmüyordu. SSD olabilir diye düşündüm ama sorunun SSD olacağını da sanmıyorum, daha yeni aldım çünkü. 2 gün önce ise yine aynı siteden crackli Windows 11 Home aldım. Şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor, sorun ne olabilir acaba?

WhatsApp Image 2022-10-27 at 23.13.28.jpeg
WhatsApp Image 2022-10-27 at 23.31.40.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba öncelikle, geçen seneden beri sürekli olarak kullandığım işletim sistemi crackli Windows 10. geçen haftadan beri birkaç kez art arda sistem çöktü. Ekran kartım biraz eski olduğundan sorunun ekran kartı olabileceğinden şüphelendim fakat sorun ekran kartı değildi. Bir süre sonra SSD'yi görmemeye başladı. Format esnasında %94'te kalıp SSD'yi görmüyordu. SSD olabilir diye düşündüm ama sorunun SSD olacağını da sanmıyorum, daha yeni aldım çünkü. 2 gün önce ise yine aynı siteden crackli Windows 11 Home aldım. Şu anlık bir sorun yok gibi gözüküyor, sorun ne olabilir acaba?

Eki Görüntüle 1557930Eki Görüntüle 1557931

Hocam işte kendiniz diyorsunuz crack diye. Microsoft'un sitesinden orijial ISO indirip temiz kurulum yapın ve internetten ucuza key alıp orijinal kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı