Startallback Türkiye'den nasıl satın alınır?

MasterKing25

Kilopat
Yer
Erzurum
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ekran Kart: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer Beyaz V2 , İşlemci: Ryzen 5800X3D, Anakart: MSI Mag X570S Torpedo Max , Ram: Corsair Vengeance LPX 3600 Mhz 32 GB, Güç Kaynağı: Raijintek Cratos ATX 3.0 850W 80+ GOLD, Monitör: LG 27GN600-B, İşlemci Soğutucusu: Noctua NH-D15, Bilgisayar Kasası: Lian Li Lancool 207 Beyaz, Klavye: Glorious GMMK 2 (96%) Full Size - Beyaz, Mouse: Glorious Forge (Blue) Wireless, Kulaklık: HyperX Cloud III Wireless
Merhaba. Startallback isimli uygulamayı satın almak istiyorum Windows 11 için 5 dolar fiyatı var fakat sorun şu ki sadece PayPal ile alım yapılabiliyor ve biliyorsunuz PayPal ülkemizde yasaklı bu programı satın almanın bir başka yolu var mıdır? Yapımcının email adresi vs. var mıdır? Belki kendisiyle iletişime geçsem yardımcı olur bir şekilde.

Sanırım görmedin,

1727360786726.png

direct card payment 'e basarsan diğer posa açılıyor.

Sanırım görmedin,

Eki Görüntüle 2317828

direct card payment 'e basarsan diğer posa açılıyor.
Bunu gördüm ama tıklayınca Paypal sayfası açılıyor bende...

Düzenleme: direct card payment olayını görmemiştim evet şimdi siz diyince gördüm neyse teşekkürler. Çözüm olarak işaretleyemedim ama bir moderatör görürse işaretleyebilir.

Bunu gördüm ama tıklayınca Paypal sayfası açılıyor bende...
1727362102433.png

Emin olmak için soruyorum, buy now'dan bahsetmiyoruz. Alttaki yazı ayrı bi tuş. Hatta buraya yönlendiriyor;

Eki Görüntüle 2317844

Emin olmak için soruyorum, buy now'dan bahsetmiyoruz. Alttaki yazı ayrı bi tuş. Hatta buraya yönlendiriyor;

Evet attığım cevabı düzenledim biraz önce ve gördüğümü belirttim. Teşekkürler birkez daha.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı