Static-hv silahını 5 saatte 18 seviye yaptım fakat istediğim skinleri açmak için 150k 200k 300k XP gibi XP gerekiyor. Silahı nasıl daha hızlı kasabilirim? Ya da bu süre ortalama kaç gün sürer?
Eki Görüntüle 2323359
Hocam aşırı hızlı olan bir Build yapın sonra purgatory midir nedir ona girip headshot ata ata öldürün en iyi bu şekilde kasılır bence. PS5'ten oynuyorsanız crossplay kapatın bazı PC oyuncuları deli dehşet oynamaya başladı.
Hocam aşırı hızlı olan bir Build yapın sonra purgatory midir nedir ona girip headshot ata ata öldürün en iyi bu şekilde kasılır bence. PS5'ten oynuyorsanız crossplay kapatın bazı PC oyuncuları deli dehşet oynamaya başladı.
Xbox'tan oynuyorum hocam. Şu purgatory ye şimdi giriyorum. Teşekkürler.
Sizin önerebileceğiniz bir Build var mı?
Hocam benim kullandığım var kendim yaptım ismini hatırlamıylm şu anda bakanıyomda hatırladıklarımı anlatayım no stock+grip için VX pin Apple + light barrel olarak şu hafif olup uzun olan var ya o +susturucu ben ortasında çember olan bir tane var onu kullanıyorum 5. ise senin oyun tarzına ister HIP fire ister ads lazer tak (kusura bakma yarım yamalak yazdım olduğu kadar) ben bununla Squad temizliyordum çok seri yanına da stim al perklerdende escapist.
Hocam benim kullandığım var kendim yaptım ismini hatırlamıylm şu anda bakanıyomda hatırladıklarımı anlatayım no stock+grip için VX pin Apple + light barrel olarak şu hafif olup uzun olan var ya o +susturucu ben ortasında çember olan bir tane var onu kullanıyorum 5. ise senin oyun tarzına ister HIP fire ister ads lazer tak (kusura bakma yarım yamalak yazdım olduğu kadar) ben bununla Squad temizliyordum çok seri yanına da stim al perklerdende escapist.
Teşekkürler hocam.
Hocam bir sorum daha olacak. Siz bu Build ile kaç XP kastınız? Ayrıca ne kadar sürede yaptınız?
Bu silahı nasıl açabilirim?
Battle Pass açınca geliyor diye biliyorum.
Açtım fulledim bileBattle Pass açınca geliyor diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.