Statik elektrik bitmiyor

gerekwarmi

Hectopat
Daha fazla  
MSI B450A Pro Max anakart Ryzen 7 5800XD3 işlemci Corsair RM 750 güç kaynağı Palit Gaming Pro 3070 Ti ekran kartı Sharkoon tg 5 Pro kasa sistemi yeni topladım. Sanırım statik elektrik var. BIOS pili söküp taktım yeni pilde aldım açma kapama 8 10 kere basıyorum tekrar basıyorum yine açılmıyor. 8 10 saat sonra açılıyor. Bunun çözümü nedir? Neler yapabilirim? Hiç bilgim yok.

MSI B450A Pro Max anakart Ryzen 7 5800XD3 işlemci Corsair RM 750 güç kaynağı Palit Gaming Pro 3070 Ti ekran kartı Sharkoon tg 5 Pro kasa sistemi yeni topladım. Sanırım statik elektrik var. BIOS pili söküp taktım yeni pilde aldım açma kapama 8 10 kere basıyorum tekrar basıyorum yine açılmıyor. 8 10 saat sonra açılıyor. Bunun çözümü nedir? Neler yapabilirim? Hiç bilgim yok.
Anakart üzerindeki Power sw bacaklarını tornavida ile kendiniz tetikleyin, açılacakmı!

Merhaba, kasa güç kablosu bağlı değilken birkaç kez PC açma kapamaya basın sonra yeniden açın veya bilgisayara giden güç kablosunu çıkartın ve açıp kapama düğmesine basın. Sorun kasada olma ihtimali fazla garanti devam ediyorsa müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.

Merhaba, kasa güç kablosu bağlı değilken birkaç kez PC açma kapamaya basın sonra yeniden açın veya bilgisayara giden güç kablosunu çıkartın ve açıp kapama düğmesine basın. Sorun kasada olma ihtimali fazla garanti devam ediyorsa müşteri hizmetleriyle iletişime geçin.
Hepsini denedim bazen açılıyor bazen açılmıyor 3 gün önce kurdum sistemi yani toplama bilgisayar kasayı mi değişmek gerekli

Hocam benim bile midem bulandı, 3 gün olduysa iade edin bir iş nasıl başlarsa öyle gider genelde.
Kasayı arkadaştan aldım sistemler benim ozaman anladığım kadarı ile sıkıntı kasada kasadan dolayı bunu yapıyor

Binanın topraklama hattını kontrol ettirin.
Bir bilgisayar daha var onda sorun yapmıyor aynı piriz

Bir parça Kağıt kopar defterden bir kaç kez katla sonra Power Supply güç girişine onu sürt. Tekrar dene.
Deneme yapacagim çok teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı