jaraiyas Megapat Katılım 16 Ocak 2015 Mesajlar 321 Yer İstanbul 16 Ocak 2020 #1 Kasayı söktüğümde ya da kompresör ile temizleyip toplayınca belli bir süre açılmıyor. Daha sonrasında açılıyor. Statik elektrikden süpheleniyorum başka bir şey olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ocak 2020
Kasayı söktüğümde ya da kompresör ile temizleyip toplayınca belli bir süre açılmıyor. Daha sonrasında açılıyor. Statik elektrikden süpheleniyorum başka bir şey olabilir mi?
M msb_bjk Hectopat Katılım 26 Ocak 2019 Mesajlar 44 16 Ocak 2020 #11 F4TİH dedi: Kasayı fişten çekin güç düğmesine 5-30 saniye kadar yük çıkana kadar basın düzelir, bende aynı şeyi yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam çok basit bir şey ama gerçekten işe yaradı Artı 0 Eksi
F4TİH dedi: Kasayı fişten çekin güç düğmesine 5-30 saniye kadar yük çıkana kadar basın düzelir, bende aynı şeyi yaşamıştım. Genişletmek için tıkla... Aynen öyle hocam çok basit bir şey ama gerçekten işe yaradı
F4TİH Decapat Katılım 7 Ocak 2020 Mesajlar 323 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC işinde uzman 16 Ocak 2020 #12 msb_bjk dedi: Aynen öyle hocam çok basit bir şey ama gerçekten işe yaradı Genişletmek için tıkla... Sevindim, kolay gelsin. Artı 0 Eksi
msb_bjk dedi: Aynen öyle hocam çok basit bir şey ama gerçekten işe yaradı Genişletmek için tıkla... Sevindim, kolay gelsin.