Statik IP almak yerine ne yapılabilir?

Frknyg0

Kilopat
Statik IP almak yerine ne yapılabilir? Assetto Corsa'ya girmek istiyorum ancak connection issue diye bir hata alıyorum. Tek çözümü statik IP almakmış sanırım. Superonline kullanıcısıyım, aylık 24 TL idi sanırım statik IP. Bunu alamam maalesef.
Aklımdaki çözümler:
Modem değiştirmek.
Başka pakete geçmek.
Fiberi beklemek.

Superonline ile bu konu hakkında konuştum. Benden CMD'ye 2-3 tane komut yazıp SS'sini talep kısmına atmamı istediler. Atalı neredeyse 1 ay oldu, cevap yok. Yazanlar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aklımdaki çözümler:
Modem değiştirmek.
Başka pakete geçmek.
Fiberi beklemek.
Bunların hiçbiri statik IP yerine geçmez ve fiber bile olsa CGN bloğa düşme ihtimaliniz yüksek.

Oyunu hiç oynamadım ama illa bir çözümü vardır. Türkiye'de eski kullanıcılardan değilseniz %80 CGN hizmet alıyorsunuzdur.

Port açman gerekiyor diye biliyorum. Bende superonline kullanıyorum. Bir oyuna giremiyorsan o oyuna ait portları aktif edeceksin. R6 ilk çıktığı zaman giremiyordum. Sonra modem ara yüzünde hazır Tom Clancy R6 Portları vardı. Aktif ettim öyle girdim. Bir araştır bence. Tabi bu olay başıma geleli baya oluyor. Statik IP ile çözülmez.

Port açman gerekiyor diye biliyorum. Bende Superonline kullanıyorum. Bir oyuna giremiyorsan o oyuna ait portları aktif edeceksin. R6 ilk çıktığı zaman giremiyordum. Sonra modem ara yüzünde hazır Tom Clancy R6 Portları vardı. Aktif ettim öyle girdim. Bir araştır bence. Tabii bu olay başıma geleli bayağı oluyor. Statik IP ile çözülmez.

Nasıl yapılacağını anlatan video vs bir şey var mı acaba?
Bunların hiçbiri statik IP yerine geçmez ve fiber bile olsa CGN bloğa düşme ihtimaliniz yüksek.

Oyunu hiç oynamadım ama illa bir çözümü vardır. Türkiye'de eski kullanıcılardan değilseniz %80 CGN hizmet alıyorsunuzdur.

11 yıllık Superonline hizmeti alıyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı