Statik IP mantıklı mı?

Hangi ISS'den hizmet aldığınızı bilmiyorum fakat ben Güvenli İnternet Hizmeti'ni aktifleştirdiğimde Statik IP ücretsiz olarak aktifleştirilmişti. Denemek isterseniz tavsiye ederim.
Online oyunlarda ping konusu ise bence size atanacak olan ip'den dolayı işin içerisine şans faktörü giriyor.

Hangi ISS'den hizmet aldığınızı bilmiyorum fakat ben Güvenli İnternet Hizmeti'ni aktifleştirdiğimde Statik IP ücretsiz olarak aktifleştirilmişti. Denemek isterseniz tavsiye ederim.
Online oyunlarda ping konusu ise bence size atanacak olan ip'den dolayı işin içerisine şans faktörü giriyor.
Yani bana dedikleri şey şu ip sizin tc kimlik numaranız gibi olucak. Sizden başka kimse olamayıcak bu sebeple çoklu ip olayı olmamış oluyor her türlü iyi gibi.

Siz hangi firmadan hizmet alıyorsunuz? TurkTelekom'da statik IP hizmet bedeli 24.90 TL. Değer mi değmez.
Kablonet firmasından hizmet alıyorsanız 4.90 TL olması lazım, yıllık bile başvuru yapmaya değer o fiyata göre.
Oyun için fark edebilir, 1 ay denenebilir.

Siz hangi firmadan hizmet alıyorsunuz? TurkTelekom'da statik IP hizmet bedeli 24.90 TL. Değer mi değmez.
Kablonet firmasından hizmet alıyorsanız 4.90 TL olması lazım, yıllık bile başvuru yapmaya değer o fiyata göre.
Oyun için fark edebilir, 1 ay denenebilir.
Superonline 24.90.TL
Aldım statik ip yi. İyi ip olup olmadığnıı nasıl anlayabiliriz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı