Statik IP nedir?

Hocam bende alacağım MTA için ancak DDoS konusu açılınca bir tırstım.

DDoS'tan çok korkmanıza gerek yok kim atacak ki sizin MTA oynadığınız IP'ye? DDoS'u oyunlarda oyun sunucusunun firmasını zarara götürmek amacıyla yapıyorlar yani size kolaylıkla atmazlar. Tabii bir arkadaşınız çıkıp "ben hackerim kanka DDoS atarım indiririm internetini ayık ol!" derse belki DDoS atabilir ama o da 10-15 dakika atıp geri çeker yani hep bırakmaz.

Rahatça bulacak kişiler güvenli kişilerdir zaten. Bilinen bir web sitesine girdiğiniz zaman IP'niz karşı tarafa gözükür ve VPN kullanıyorsanız kullandığınızı da anlarlar. Korkutma amacım yoktu zaten bilgili birinden saldırıya uğrarsanız abartı dediğiniz şeyler olabilir. Ama kimse bir MTA sunucusu için zahmete gireceğini sanmıyorum.

Hiçbir şey olmaz rahat olun. Bu zamana kadar çok kendine hackerim diyen adam gördüm alayı kolpacıydı IP'ni alırım her şeyini bulurum diyen çocuklar sadece. İnternette bile ben ayyıldız tim üyesiyim falan diye gezen çocuklar var yani çok dert etmemek gerekiyor.

Bugün uzun denemelet sonucu açmayı başardım. Hatta arkadaşım sunucuma ping attı ve pingi çalıştı. Rahatça açabildim. Ama oyuna gelemedi başka oyundaydı. Henüz birebir denemiş değiliz ama oluyor.

Hocam yaş kaçtı belki bende katılabilirim sunucunuza.
Hiçbir şey olmaz rahat olun. Bu zamana kadar çok kendine hackerim diyen adam gördüm alayı kolpacıydı IP'ni alırım her şeyini bulurum diyen çocuklar sadece. İnternette bile ben ayyıldız tim üyesiyim falan diye gezen çocuklar var yani çok dert etmemek gerekiyor.

Hocam bana denk gelen oldu verdim modem IP'sini çocuk yapıyorum bekle dedi sesteyken çocuk çıktı.
Hocam yaş kaçtı belki bende katılabilirim sunucunuza.

Hocam bana denk gelen oldu verdim modem IP'sini çocuk yapıyorum bekle dedi sesteyken çocuk çıktı.

Hiçbirşeyde olmadı.

Hiçbirşeyde olmadı.

IP adreslerimiz herkes tarafından kolaylıkla bulunur yani bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı