Statik Poşet Yok HDD'yi nasıl taşıyacağım?

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Merhaba;

Ben bugün Kadıköye sistem toplatmaya gideceğim ve yeni sisteme hdd almayacağım. Mevcut hddmi oraya götüreceğim monte işlerinden anlamadığım için oradaki arkadaşlar bana yardımcı olacaklar ama statik poşetim yok ve başka yerlerde de bulamıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim 45 dklık mesafe gideceğim yer. @BilgisayarKurdu @MF @Recep Baltaş Eğer ban yiyeceksemde nolur sorunum çözülünce ban atın Allah rızası için

Senin sorunun çok büyük öyle kolay kolay çözülmez.:) Vücudundaki tüm elektriği boşaltman gerekli.
Bunun yolu da 20 şınav, 20 barfiks 100 m depar.:)
Şaka şaka. HDD ye ''kutsal inek'' muamelesi yapmaya gerek yok arkadaş koy bir kutuya taşı istediğin yere birşey olmaz.

Senin sorunun çok büyük öyle kolay kolay çözülmez.:) Vücudundaki tüm elektriği boşaltman gerekli.
Bunun yolu da 20 şınav, 20 barfiks 100 m depar.:)
Şaka şaka. HDD ye ''kutsal inek'' muamelesi yapmaya gerek yok arkadaş koy bir kutuya taşı istediğin yere birşey olmaz.

Tüh be mesajın devamını şınav bitince okudum neyse :) şaka maka gidip vatana statik poşet dilendim ve aldım bi anakartınmış daha önce. Bunu kullanacağım sanırım sorun olmaz? Bu arada kendi paramla sistem alacağım da hdd hariç kendi parası olunca insanın bi başka özeniyor o yüzden sordum yani :) teşekkür ederim

Gazeteye koyabilirsiniz. Herhangi bir sorun olmuyor.

Vallaha gittim vatandan bildiğin dilendim statik poşet ve aldım. Sanırım artık sorun olmaz daha önce anakartınmış bişi olmaz dediler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı